Ευρώπη και... ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για Σιδηρόπουλο και Καλογερόπουλο

Ο πρώτος θα παίξει σε προκριματικά Μουντιάλ, ο δεύτερος σε αγώνα Uefa Youth League αλλά μέχρι τότε υπάρχει το ντέρμπι των "δικέφαλων" στην Τούμπα.

Ευρώπη και... ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για Σιδηρόπουλο και Καλογερόπουλο

Αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα σφυρίξει στις 11 Νοεμβρίου ο Τάσος Σιδηρόπουλος όπως ενημέρωσε την Τρίτη 25/10, η UEFA την ΕΠΟ. Στο μεταξύ, ένας άλλος διεθνής διαιτητής, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ορίστηκε στο παιχνίδι Λουντογκόρετς-Άρσεναλ που θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου για την φάση των ομίλων του UEFA Youth League.

Τι κοινό όμως, έχουν οι δύο ρέφερι. Το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Αμφότεροι... ξεκουράστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, δεν ορίστηκαν σε αγώνες και φέρονται να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες από την λίστα των διεθνών για να οριστεί κάποιος από αυτούς, στο ντέρμπι των δύο “δικέφαλων” την ερχόμενη Κυριακή 30/10.

Όσο για την Ευρώπη, ο Σιδηρόπουλος θα έχει βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Βοηθοί του Καλογερόπουλου θα είναι οι Κούλα Χασάν και Ιωάννης Σίπκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK