Εζίλ όπως λέμε... Μπέργκαμπ

Τον νέο Ντένις Μπέργκαμπ βλέπει στο πρόσωπο του Μεσούτ Εζίλ ο Αρσέν Βενγκέρ, αρκεί βέβαια να ανανεώσει ο ίδιος και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ζητάει... τον ουρανό με τα άστρα από την διοίκηση των "κανονιέρηδων".

Εζίλ όπως λέμε... Μπέργκαμπ
mesut ozil

Έντεκα ολόκληρες σεζόν έμεινε στην Άρσεναλ ο Ολλανδός επιθετικός κατακτώντας δέκα τίτλους και προσφέροντας μας στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Στα 38 του χρόνια αποφάσισε να πει "αντίο" εν μέσω αποθέωσης και συγκίνησης.

Τον ίδιο δρόμο οραματίζεται ο Βενγκέρ και για τον Μεσούτ Εζίλ, αφού τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με εκείνα του Μπέργκαμπ. Οι εποχές όμως δεν είναι ίδιες, οπότε θα χρειαστούν αρκετά... μηδενικά για να πεισθεί να κλείσει την καριέρα του στους "κανονιέρηδες".

"Υπάρχουν ομοιότητες. Μπορεί να γίνει όμως σαν τον Ντένις; Πιστεύω πως ναι, αρκεί να δεσμευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως εκείνος (Μπέργκαμπ). Αγωνίστηκε στην ομάδα μέχρι τα 38 του χρόνια", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Βενγκέρ και συνέχισε:

"Για να γίνεις θρύλος σε έναν σύλλογο πρέπει να παραμείνεις χρόνια. Δυο σεζόν είναι ελάχιστες για να μπεις σε αυτή την κατηγορία. Ο Εζίλ είναι χαρούμενος στην ομάδα, αλλά πως να μην είσαι ευτυχισμένος στο Λονδίνο; Καθρεπτίζεται και στον αγωνιστικό χώρο".

Το συμβόλαιο του Γερμανού άσου λήγει το 2018 και ήδη στην Άρσεναλ κάνουν προσπάθειες να ανανεωθεί, με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Αρκεί βέβαια να το δεχθεί και ο ίδιος ο Εζίλ που μέχρι στιγμής... κλωτσάει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK