ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φ.Σάντος: “Χωρίς φόβο σε κάθε έδρα”

Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις αποτελούν ως τώρα "αγκάθι" για τον ΠΑΟΚ. Σε τέσσερις αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα, η οποία αποτελεί το άντρο του, ο "Δικέφαλος" μετρά ισάριθμες ήττες, έχοντας πετάξει αρκετούς βαθμούς. Ο Φερνάντο Σάντος θέλει να αλλάξει την νοοτροπία που υπάρχει τούτη τη στιγμή στην ομάδα. Θέλει έναν ΠΑΟΚ ψυχωμένο και δυνατό τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας.

Φ.Σάντος: “Χωρίς φόβο σε κάθε έδρα”
Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις αποτελούν ως τώρα “αγκάθι” για τον
ΠΑΟΚ. Σε τέσσερις αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα, η οποία αποτελεί το άντρο του, ο “Δικέφαλος” μετρά ισάριθμες ήττες, έχοντας πετάξει αρκετούς βαθμούς. Ο
Φερνάντο Σάντος θέλει να αλλάξει την νοοτροπία που υπάρχει τούτη τη στιγμή στην ομάδα. Θέλει έναν ΠΑΟΚ ψυχωμένο και δυνατό τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας.

Εκεί ουσιαστικά εστίασε, μιλώντας για την προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. ” Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν έχει πάρει νίκη εκτός έδρας. Είναι συνεπώς σημαντικό να πάρουμε βαθμούς στα εκτός παιχνίδια. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει δεχθεί μόλις πέντε γκολ, είναι πολύ οργανωμένη και αξιοποιεί τις μεταβιβάσεις προς την επίθεση. Θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε χωρίς φόβο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Κάνω προσπάθειες να μην αλλάζει η αγωνιστική συμπεριφορά σε εντός κι εκτός έδρας αγώνες. Υπάρχουν βήματα προόδου προς αυτήν την κατευθύνει “.

Όταν στον Πορτογάλο τέθηκε ηερώτηση: ” Προφανώς στόχος σας είναι η έξοδος στο Κύπελλο UEFA;”απάντησε με τρόπο κατηγορηματικό. ” Ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε να οικοδομηθεί μια σωστή ομάδα, η οποία σε κάθε παιχνίδι θα εκπροσωπεί το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και η οποία με ορίζοντα τριετίας θα παλέψει για την πρώτη θέση. Εφέτος δεν υποσχόμαστε τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι “.

Αναφερόμενος στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” ενημέρωσε πως ” ο Γεωργιάδης προπονήθηκε και είναι καλά. Ελπίζουμε ότι θα παίζει, αν και υπάρχουν λύσεις. Στη θέση του Σνάουτσνερ θα παίξει κατά 90% ο Ηλιάδης “.

Ο Σάντος ολοκλήρωσε τη συνομιλία του με τους εκπροσώπους του Τύπου συγχαίροντας ” τις ελληνικές ομάδες για την ποιότητά τους δείχνοντας για ακόμη μια εβδομάδα πως έχουν αξιώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις “, ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το ματς Άρης-Μπράγκα, υπογράμμισε πως ” ο Άρης παίζει στην έδρα του και είναι φαβορί, αλλά θα αντιμετωπίσει μια δυνατή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, η οποία πήρε ισοπαλίες από Πόρτο και Μπάγερν. Αν θα έδινα ποσοστά, ο Άρης θα είχε 55% για τη νίκη “.

Στην αίτηση για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του ΠΑΟΚ την Παρασκευή, ο Κώστας Πανελούδης συμφώνησε με την ΠΑΕ για τον διακανονισμό των 208.000 που του οφείλονται και το θέμα έκλεισε. Αντίθετα, η αίτηση της ΠΑΕ Καλλιθέας πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα, όπως ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK