FA: "Ετοιμο στην ώρα του το Γουέμπλεϊ"

FA: "Ετοιμο στην ώρα του το Γουέμπλεϊ"
Η ανακατασκευή του γηπέδου Γουέμπλεϊ έχει φέρει αρκετές φορές την FA σε απολογητική θέση για διάφορα θέματα που προκύπτουν. Αυτή τη φορά, το μείζον πρόβλημα είναι το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις 31 Μαρτίου του 2006 και κατά συνέπεια θα φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, που είναι προγραμματισμένος για την 13η Μαΐου.

Εν τούτοις, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, τα μέλη της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τονίζουν ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Εκπρόσωπος της FA, με δηλώσεις του την Πέμπτη (29/9), διέψευσε αυτή τη φήμη και υποστήριξε ότι έχει τις διαβεβαιώσεις της κατασκευάστριας εταιρείας "Constructors Multiplex" που έχει αναλάβει το έργο για την τήρηση των ημερομηνιών.

"Η εταιρεία μας διαβεβαίωσε ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο εντός προγράμματος. Ανυπομονούμε να φιλοξενηθεί ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας εκεί τον επόμενο χρόνο. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το έργο είναι ειδικοί στον τομέα τους και ακολουθούμε τις οδηγίες τους".

Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 1,1 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν και η "Multiplex" θα έχει ζημία μετά το τέλος του έργου. Η αρχική ημερομηνία παράδοσης ήταν η 31η Ιανουαρίου, αλλά μετατέθηκε κατά δύο μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK