Φαινόμενο Χάλαντ: Ο κίπερ της Κοπεγχάγης μεταφυσική και ο Πεπ χορό

Ο Τζακ Γκρίλις αποκάλυψε τι του είπε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κάρλος Ζέκα, Καμίλ Γκραμπάντα μετά από το σόου του Έρλινγκ Χάλαντ. Viral ο πανηγυρισμός του Πεπ Γκουαρντιόλα στο γκολ του Νορβηγού.

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ ÓÉÔÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: /  EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ ÓÉÔÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον ατελείωτο έχουν οι ιστορίες γύρω από τον Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός κάθε φορά που εμφανίζεται στο γήπεδο και κάνει τα δικά του προκαλεί φρενίτιδα! Νέος κύκλος στόρι άνοιξε μετά από το Σίτι - Κοπεγχάγη 5-0. Η ομάδα των Ζέκα - Οικονόμου δεν βρήκε αντίδοτο απέναντι στον Χάλαντ κι ο νεαρός σκόραρε δύο φορές (η μία στα πρώτα επτά λεπτά της αναμέτρησης).

Κι αφού κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει οι αντίπαλοι τα αποδίδουν όλα στη μεταφυσική: "Δεν είναι άνθρωπος" είπε ο κίπερ της ομάδας της πρωτευούσας της Δανίας στον συμπαίκτη του Χάλαντ, Τζακ Γκρίλις. Τα λόγια του Καμίλ Γκραμπάντα αποκάλυψε ο Άγγλος στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα.

Και μέσα σ' όλα σημειώστε πως ο Χάλαντ έχει προκαλέσει τέτοια φρενίτιδα που μέχρι και ο πάντα σοβαρός Πεπ Γκουαρντιόλα δεν άντεξε κι πανηγύρισε το γκολ του παίκτη του με χορευτικό. Εννοείται πως ο χορός του Καταλανού έχει γίνει viral και ο Χάλαντ ξανά πρωτοσέλιδο τόσο για τα γκολ του όσο και γι' αυτά που προκαλεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK