Φάκελος για ύποπτο ματς μπλοκάρει το μπαράζ!

Για τις 15 Ιουνίου οδεύει το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς φάκελος από την UEFA που χαρακτηρίζει ύποπτο το ματς Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου, δεν επέτρεψε στη Football League να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ!

Φάκελος για ύποπτο ματς μπλοκάρει το μπαράζ!
INTIME SPORTS

Το μπαράζ Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου για την τελευταία θέση στη Super League της νέας περιόδου δεν θα γίνει τελικά την Κυριακή 8/6, παρά τη συμφωνία των δύο λιγκών. Αιτία, νέος φάκελος που εστάλη από την UEFA για ματς ύποπτο να έχει χειραγωγηθεί και συγκεκριμένα για το Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου 1-2 για τα πλέι οφ.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως συνέπεια να μην μπορεί το Δ.Σ. της Football League να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ, ενώ ο φάκελος με όλα τα στοιχεία για το ύποπτο ματς εστάλη αμέσως στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Για να επικυρωθεί συνεπώς η βαθμολογία των πλέι οφ, θα πρέπει η υπόθεση να τελεσιδικήσει στα αθλητικά δικαστήρια και έπειτα να οριστεί το μπαράζ.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση Β’ Εθνικής αναφέρει:

"Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος".

Να σημειωθεί ότι η πειθαρχική επιτροπή της Football League θα συνεδριάσει πιθανότατα την προσεχή Πέμπτη (5/6), καλώντας τους εμπλεκόμενους σε απολογία.

Πλέον η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ είναι η Κυριακή 15 Ιουνίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK