Φαλκάο: "Δεν ήθελα να στερήσω από συμπαίκτη μου τη συμμετοχή"

Με αφορμή την απουσία του από την αποστολή της Κολομβίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Ραδαμέλ Φαλκάο ευχαρίστησε το τεχνικό επιτελείο που τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους παίκτες που τελικά επελέγησαν.

Φαλκάο: "Δεν ήθελα να στερήσω από συμπαίκτη μου τη συμμετοχή"

"Σήμερα είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά το γνωρίζω ότι μου λείπει ακόμη πολύ για να μπορέσω να παίξω. Δεν ήθελα να στερήσω την ευκαιρία από κάποιον συμπαίκτη μου που είναι 100 % έτοιμος, ούτε να ρισκάρω την υγεία μου.Πότε δεν τα παράτησα αν και γνώριζα ότι η ανάρρωσή μου ήταν δύσκολη, γι αυτό και το ότι έχω φτάσει σήμερα σε τέτοιο σημείο με εκπλήσσει.

Αυτή η κατάσταση με ωρίμασε, με έκανε πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο που με περίμενε. Έχουμε μια μεγάλη Εθνική ομάδα την οποία πρέπει να στηρίξουμε. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τους επιθετικούς μας που είναι στην αποστολή, έχουμε πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές", δήλωσε ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό.

Σιμεόνε: "Φαλκάο το ποδόσφαιρο σε χρειάζεται"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον πρώην ποδοσφαιριστή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αμέσως μετά την είδηση του αποκλεισμού του." Το σημαντικότερο είναι η ανάρρωσή σου σαν επαγγελματίας. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται το ταλέντο και το πάθος σου"., ήταν το μήνυμα του Αργεντινού τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK