Φαν Χααλ: "Δεν ξέρω τι λέει ο Ντι Μαρία με τον Ντεπάι φιλιόμαστε στο στόμα"

Τις δηλώσεις του Άνχελ Ντι Μαρία κλήθηκε να σχολιάσει ο Λουίς Φαν Χάαλ και χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τη σχέση του με τον Μέμφις Ντεπάι.

head coach Louis van Gaal of the Netherlands, left, and Memphis Depay, right, arrive at the venue of Netherlands official training on the eve of World Cup soccer match between Netherlands and Argentina in Doha, Qatar, Thursday, Dec. 8, 2022. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Ο Λουίς Φαν Χάαλ με τον Μέμφις Ντεπάι AP

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του προημιτελικού της Ολλανδίας κόντρα στην Αργεντινή έδωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ και για άλλη μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ατάκες του.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος είχε αναφέρει πως ο Φαν Χάαλ είναι ο χειρότερος προπονητής που είχε ποτέ.

Ο Ολλανδός τεχνικός δε δίστασε να απαντήσει στην ατάκα του Αργεντίνου χρησιμοποιώντας μάλιστα ως παράδειγμα τον Μέμφις Ντεπάι. "...ο Ντι Μαρία είπε πως είμαι ο χειρότερος προπονητής που είχε ποτέ;

Είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που πιστεύει κάτι τέτοιο. Του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη και λυπάμαι γι' αυτό. Ο Μέμφις αντιμετώπιζε τα ίδια στο Μάντσεστερ και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα..."

Διαβάστε Περισσότερα

Τζένοα: Καταδικάστηκε για βιασμό και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή

Ισπανία: Ποιος είναι ο Ντε Λα Φουέντε που ανέλαβε την εθνική

Ρονάλντο: Ο Ρομάνο υποστήριξε τι περιμένει ο Πορτογάλος και δεν υπογράφει στην Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK