Φαν Χάαλ και επίσημα

Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τυπικά από την Δευτέρα ο Λουίς φαν Χάαλ.

Φαν Χάαλ και επίσημα

H ανακοίνωση στο site

Βοηθός του Ολλανδού προπονητή θα είναι όπως αναμενόταν ο Ράιαν Γκιγκς ο οποίος συμφώνησε να καθίσει στο πλευρό του φαν Χάαλ και να μάθει τη δουλειά από τον κορυφαίο του είδους.

Οπως τονίζεται και στην ανακοίνωση ο 62χρονος προπονητής έχει δουλέψει στον Αγιαξ, στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου και παντού έχει πάρει τίτλους. Είναι ο νυν προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας την οποία θα οδηγήσει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

ο φαν Χάαλ στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: "Ηταν πάντα ένα όνειρο για μένα να δουλέψω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι υπερήφανος που θα δουλέψω στην κορυφαία ομάδα του κόσμου. Ξέρω άλλωστε πως είναι να αγωνίζεται κανείς στο "Ολντ Τράφορντ" και πόσο πάθος έχουν οι οπαδοί της. Το κλαμπ έχει φιλοδοξίες όπως και εγώ. Θα γράψουμε ιστορία".

Ο Ράιαν Γκιγκς από την πλευρά του είπε: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω δίπλα σ' έναν προπονητή όπως είναι ο φαν Χάαλ. Θα μάθω πολλά δίπλα του".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε για την πρόσληψη του Ολλανδού: "Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές σήμερα στο ποδόσφαιρο. Εχει την ικανότητα να γράψει νέα κεφάλαια στην ιστορία της ομάδας μας αφού έχει έχει καταφέρει πολλά πράγματα στην καριέρα του".

Διαβάστε ακόμη

Λουίς φαν Χάαλ: Ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ και άλλες ιστορίες

Δήλωση προ ημερών του φαν Χάαλ για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ στο πρόσωπό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK