Φαν Χάαλ: "Ωραία περίοδος να είσαι οπαδός της Γιουνάιτεντ"

Χαμογελαστός παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Σίτι με 4-2, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται πλέον στο σωστό δρόμο.

Φαν Χάαλ: "Ωραία περίοδος να είσαι οπαδός της Γιουνάιτεντ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-2 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι:

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο κόσμος μας είναι χαρούμενος. Γι’ αυτούς παίζουμε. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά αλλά συνέχισε να μας υποστηρίζει και τώρα έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Είναι μια ωραία περίοδος για να είσαι οπαδός της Γιουνάιτεντ. Στα πρώτα 15 λεπτά η Σίτι κυριάρχησε και σκόραρε. Ισοφαρίσαμε και ξανακερδίσαμε την εμπιστοσύνη προς τους εαυτούς μας. Από εκείνο το σημείο και μετά κάναμε ένα φανταστικό ματς. Ξεκινήσαμε άσχημα, αγχωθήκαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αλλά δείξαμε χαρακτήρα"

" Πλέον είμαστε τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Σίτι στην 3η θέση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει αυτομάτως μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στην Τότεναμ και την Λίβερπουλ μιλούσα για το πρώτο ημίχρονο, αλλά τώρα μιλάω για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Κάνουμε βήματα, προοδεύουμε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να περιμένουμε μια τέλεια εμφάνιση. Στόχος μας ήταν να μπούμε στην τετράδα και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν τελικά τα καταφέρουμε. Έχω πει πως δεν είναι εύκολο και απομένουν ακόμη έξι παιχνίδια για να παίξουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο".

Διαβάστε ακόμη:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 4-2 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK