Φαν Ντάικ: Μίλησε για τον Χάκπο και "σταύρωσε" τη Γιουνάιτεντ

Για τους μνηστήρες του Κόντι Χάκπο ρωτήθηκε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και δε δίστασε να πετάξει τη σπόντα του για το επίπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή σε σχέση με άλλες διεκδικήτριες.

Cody Gakpo of the Netherlands in action during the World Cup group A soccer match between Netherlands and Ecuador, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κόντι Χάκπο κάνει τρομερά πράγματα με την Ολλανδία (AP PHOTO/NATACHA PISARENKO)

Ένα από τα πιο πολυσηζητημένα πρόσωπα του Μουντιάλ, μέχρι στιγμής, είναι ο άσος της εθνικής Ολλανδίας, Κόντι Χάκπο.

Ο επιθετικός της Αϊντχόφεν μπορεί να μην βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στην αναμέτρηση της χώρας του κόντρα στις ΗΠΑ αλλά έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ομάδες που αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του μόνο λίγες να μην ειναι.

Για τον Ολλανδό ρωτήθηκε και ο συμπαίκτης Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ο οποίος προχώρησε σε μία αρκετά ιντριγκαδόρικη δήλωση στην Athletic που θα συζητηθεί απο τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αποτυπώνει τη σημερινη πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είπε μεταξύ άλλων "...είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης στο ίδιο επίπεδο αυτή τη στιγμή; Χωρίς καμία ασέβεια, καθόλου..."

Η Γιουνάιτεντ είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Χάκπο αλλά οι μνηστήρες για την απόκτηση του αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα.

Δείτε τη τοποθετηση του Ολλανδού

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Προπονήθηκε, σκόραρε κι έκανε μία μυθική "σακούλα" στον τερματοφύλακα

Ο Ρονάλντο στήνει στον τοίχο την Γιουβέντους, ζητάει 19.900.000 ευρώ

Λίβερπουλ: Το τραβηγμένο σενάριο ανταλλαγής για να καταλήξει ο Βλάχοβιτς στο Άνφιλντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK