Φαν Ντερ Φάαρτ κατά Μέσι: "Δεν ντρέπεται; Βγαίνει βόλτες και δεν δουλεύει σκληρά"

Ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, άσκησε έντονη κριτική στον Λιονέλ Μέσι, κατηγορώντας τον ότι δεν προπονείται όσο σκληρά θα έπρεπε και σπαταλά τον χρόνο του σε εξόδους.

Φαν Ντερ Φάαρτ κατά Μέσι: "Δεν ντρέπεται; Βγαίνει βόλτες και δεν δουλεύει σκληρά"
© 2021 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Μόλις το περασμένο Σάββατο (20/11) ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από 10 συμμετοχές που έχει καταγράψει ως παίκτης των Παριζιάνων. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ωστόσο, βρέθηκε στο στόχαστρο του παλαίμαχου άσου -μεταξύ άλλων- των Τσέλσι και Άγιαξ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, ο οποίος του άσκησε δριμύτατη κριτική.

Ο 38χρονος Ολλανδός μιλώντας στο Ziggo Sports κατηγόρησε τον Pulga ότι αφιερώνει πολύ από τον χρόνο του σε βόλτες, με αποτέλεσμα να μην προπονείται όσο σκληρά θα έπρεπε. "Πηγαίνει βόλτες που και που και σκέφτομαι: "Δεν ντρέπεσαι;". Αρχίζω να θυμώνω με τον Μέσι και είναι κρίμα γιατί τέτοιος παίκτης δεν θα ξαναγεννηθεί ποτέ", υποστήριξε αρχικά ο Φαν Ντερ Φάαρτ και πρόσθεσε:

"Αυτό ξεκίνησε με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ήταν στην πραγματικότητα μια άρνηση να δουλέψει και αυτό δεν είναι σωστό για έναν παίκτη όπως ο Μέσι. Είναι θέμα θέλησης. Ή το θέλεις ή όχι. Αν δεν σκοράρει ή δεν μοιράσει ασίστ τότε έχει κάνει ένα κακό παιχνίδι. Με τον Νεϊμάρ είναι διαφορετικά, φαίνεται περισσότερο στο γήπεδο, όπως και ο Εμπαπέ επίσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK