ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Χάαλ ως το 2012

Την επέκταση του συμβολαίου του Λουίς Φαν Χάαλ με την Μπάγερν Μονάχου ως το 2012 ανακοίνωσε ο διευθυντής των Βαυαρών Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, έστω κι αν οι φιναλίστ του Τσάμπιονς Λίγκ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Φαν Χάαλ ως το 2012

Μας αρέσει να κάνουμε εκπλήξεις με τις πρωτοβουλίες μας. Ο καθένας μπορεί να ανανεώνει ένα συμβόλαιο μετά από μια νίκη. Εμείς θεωρούμε ότι είναι ένας καλός τρόπος στήριξης του προπονητή μετά από μια ήττα” αναφέρει ο πρώην σουπερστάρ του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στην πραγματικότητα όμως η απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου με τον 59χρονο Ολλανδό έχει παρθεί εδώ και καιρό.

Έστω κι αν η Μπάγερν τη φετινή χρονιά πάει από το κακό στο χειρότερο με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 9η θέση της Μπουντεσλίγκα. Προερχόμενη μάλιστα από την ήττα 2-1 στην έδρα της από την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Μάιντζ η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ