Φανατικά υπέρ του... μεθυσμένου Ρούνεϊ ο Κλοπ!

Ο Γουέιν Ρούνει δέχεται "λιθοβολισμό" από τα αγγλικά ΜΜΕ για το ότι μέθυσε κατά τη διάρκεια υποχρεώσεών του με την εθνική Αγγλίας, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ τους αποστόμωσε όλους!

Φανατικά υπέρ του... μεθυσμένου Ρούνεϊ ο Κλοπ!

Μία από τις άσχημες φάσεις της καριέρας του διανύει αυτή την περίοδο ο Γουέιν Ρούνεϊ. Αρχικά έχασε τη θέση του από τη βασική 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακολούθως από εκείνη στην εθνική Αγγλίας ενώ το αποκορύφωμα ήταν η αποκάλυψη της "Sun" (συνοδείας του απαραίτητου φωτογραφικού υλικού) για την κατάσταση μέθης στην οποία βρέθηκε σε ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή των "λιονταριών" τρεις ημέρες πριν το ματς με την εθνική Ισπανίας.

Αν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να "πιαστεί" ο 31χρονος Άγγλος επιθετικός; Φυσικά και ονομάζεται... Γιούργκεν Κλοπ! Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο τεχνικός της Λίβερπουλ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ρούνεϊ θυμίζοντας πως όταν ήταν εκείνος ποδοσφαιριστής οι θρύλοι της εποχής έκαναν πολύ χειρότερα πράγματα...

Φανατικά υπέρ του... μεθυσμένου Ρούνεϊ ο Κλοπ!

"Απολογήθηκε που ήπιε ένα ποτηράκι. Τους καταλαβαίνω τους παίκτες. Πίσω από το παιδί υπάρχει ένα ανθρώπινο ον. Ξέρω ότι όλοι βρίσκομαστε στην ευχάριστη πλευρά της ζωής, κερδίζοντας πολλά χρήματα και κάνοντας τη δουλειά που αγαπάμε. Στην τελική όμως δε πρέπει να προκαλεί έκπληξη πως πίσω από την εμφάνιση κάθε ομάδας κρύβεται ένας άνθρωπος.

Μερικές φορές μπορούν να σε προσκαλέσουν κάπου -σε έναν γάμο ή σε μία γιορτή- και μπορούμε να παίξουμε το ρόλο του επαγγελματία και να πούμε: "Όχι, δεν πίνουμε και αν καπνίσετε σας παρακαλώ να πάτε λίγα μέτρα πιο μακριά από μένα επειδή δεν θέλω να είμαι παθητικός καπνιστής". Δεν λειτουργεί έτσι η ζωή.

Αυτά τα αγόρια, αυτή η γενιά, είναι η γενιά με τους πιο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Όλοι οι θρύλοι που εξακολουθείτε να αγαπάτε και να θαυμάζετε, έπιναν σαν διάβολοι και κάπνιζαν σαν τρελοί, και εξακολουθούσαν να είναι καλοί παίκτες! Κανείς δεν το κάνει πια αυτό. Αυτοί οι τύποι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές", δήλωσε κατηγορηματικά και με απόλυτο αυθορμητισμό ο Γερμανός τεχικός και συμπλήρωσε:

"Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πού ήταν ο Ρούνεϊ, είμαι όμως σίγουρος ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Για παράδειγμα οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας ήταν στη Ρώμη και είδα μερικές φωτογραφίες τους που ήταν σε εστιατόριο. Δεν είχαν ποτήρια στα χέρια τους αλλά νομίζετε πως δεν έπιναν;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK