Φανατικός οπαδός της Ράσινγκ πανηγυρίζει το πρωτάθλημα με το κρανίο που αγάπησε

Μια μακάβρια/γλυκιά ιστορία αγνής οικογενειακής αγάπης με τον Γκαμπριέλ και τον Βαλεντίν. Κανένας τάφος μπορούσε να τους κρατήσει μακριά από τους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος.

Φανατικός οπαδός της Ράσινγκ πανηγυρίζει το πρωτάθλημα με το κρανίο που αγάπησε

Όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο φανατικά, μπορούν εύκολα να υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει άλλο άθλημα στον πλανήτη τόσο δημοφιλές όσο αυτό που 11 εναντίον 11 επιχειρούν να 'σκίσουν' το πλεχτό. Βέβαια, το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη βιώνεται τελείως διαφορετικά από τους οπαδούς, σε σχέση με το ποδόσφαιρο στην Βόρεια ή στη Λατινική Αμερική. Συγκεκριμένα στην Αργεντινή, τα πράγματα είναι αρκετά ζόρικα, σχεδόν σαν πλοκή γκαγκστερικού θρίλερ, ως προς το πως βιώνουν το ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι, στις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές του.

Ο Γκάμπριελ Αράντα βίωσε το πένθος σε όλο του το μεγαλείο όταν ο παππούς του, Βαλεντίν, έφυγε από τη ζωή. Οι δυο τους παρακολουθούσαν διαρκώς παρέα τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας, της Ράσινγκ, μέχρι που ο Βαλεντίν έφυγε από τη ζωή.

Πρόσφατα ο Γκαμπριέλ κατάφερε να γίνει viral με τον πιο διεστραμμένο τρόπο, καθώς αφού έγινε γνωστό ότι η Ρασίγκ ήθελε ένα βαθμό για να πάρει το πρωτάθλημα, ο νεαρός Αργεντίνος πήγε στο μνήμα του παππού του, έκανε μερικές ανασκαφές και ξέθαψε το κρανίο του. Λίγο αργότερα ο Γκαμπριέλ πήρε το κρανίο και βρέθηκε στο γήπεδο, εκεί που η ομάδα του αγωνιζόταν με την Τίγκρες.

Κρανίο και εγγονός πανηγύρισαν έξαλλα την ισοπαλία της ομάδας τους που ξεκαθάριζε οριστικά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στη συνέχεια ο Γκαμπριέλ μίλησε στο TNT Sports Latin America για τον παράξενο 'συνοδό' του, λέγοντας πώς το συγκεκριμένο κρανίο " φέρνει γούρι στην ομάδα" και πως τον κάνει χαρούμενο να πανηγυρίζει μαζί με τον αγαπημένο του παππού.

Όλη αυτή η διεστραμμένη ιστορία αγάπης θυμίζει λίγο Twilight Zone, χωρίς καν να διαδραματίζεται στην 5η διάσταση. Αλλά η γνώμη μας για τον Γκαμπριέλ. Αφού τον κάνει τόσο χαρούμενο το κρανίο του παππού του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK