Φανέλες ΠΑΟΚ: Δυο "κλασικές" και μια έκπληξη

Η νέα σεζόν βρίσκει τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στη τρίτη χρονιά συνεργασίας με την Macron, με την οποία σχεδιάστηκαν οι φανέλες που θα φορεθούν αρχής γενομένης από το φιλικό που θα δώσουν οι κυπελλούχου Ελλάδος με την Ανόρθωση το βράδυ της Παρασκευής (21/7, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσίαση θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (20/7, 13:00), όταν και εκτός της νέας φανέλας, θα παρουσιαστεί και η συνεργασία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με την Stoiximan.gr που θα είναι ο μεγάλος χορηγός του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ήδη οι δυο πλευρές έχουν γνωστοποιήσει πως η μεταξύ τους συνεργασία, εκτός από το χορηγικό επίπεδο, θα κινηθεί και πάνω σε ένα εκτεταμένο πλάνο κοινωνικών δράσεων στο διάστημα της μεταξύ τους "συνύπαρξης".

Όσον αφορά τις φανέλες, αυτή τη σεζόν, η τρίτη φανέλα και οι... λεπτομέρειες είναι τα σημεία διαφοράς σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οι δυο πρώτες φανέλες θα είναι "κλασικές". Και για τον ΠΑΟΚ, "κλασικές" είναι η ριγέ και η μονόχρωμη. Πέρυσι, ο ΠΑΟΚ είχε μια σχεδόν ολόλευκη εμφάνιση, και φέτος, η μονόχρωμη αναμένεται να είναι μαύρη.

Η ριγέ θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή, ενώ όπως έχει φανεί και από το τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε το λογότυπο της Stoixman στις περσινές εμφανίσεις (στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους) αυτό είναι "προσαρμοσμένο" στα χρώματα του ΠΑΟΚ, κάτι που... στο μάτι "χτυπάει" καλύτερα από το να υπάρχουν άλλα χρώματα πλην του άσπρου και του μαύρου, είτε στην ριγέ είτε στην μονόχρωμη φανέλα.

Η τρίτη φανέλα είναι "έκπληξη" όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, η τρίτη φανέλα του ΠΟΑΟΚ ήταν η μπλε. Το χρώμα αυτό φεύγει και στην θέση του έρχεται κάτι διαφορετικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK