ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-1
(59’ 79’ Καρντόσο/9’ Άγκερ)
Πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις προσέφεραν Μπενφίκα και Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Άγκερ, έχοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες, όπως και οι Πορτογάλοι για κάποιο γκολ. Η αποβολή του Μπάμπελ όμως στο 30ο λεπτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με δύο εκτελέσεις πέναλτι του Καρντόσο στο 59’ και 79’. Στο διάστημα που μεσολάβησε ο Τόρες είχε χάσει τουλάχιστον 2 ευκαιρίες να πετύχει ακόμη ένα τέρμα η ομάδα του.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάξι Περέιρα (66’ Νούνο Γκόμεζ), Λουϊζάο, Νταβίντ Λουΐζ, Φάμπιο Κοεντράο, Χάβι Γκαρθία, Ραμίρες, Κάρλος Μάρτινς, Ντι Μαρία, Αϊμάρ (87’ Αίρτον), Όσκαρ Καρντόσο.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ριέρα, Γκλεν Τζόνσον, Άγκερ, Κάραγκερ, Ινσούα, Μαστσεράνο, Λούκας, Τζέραρντ, Κάιτ, Μπάμπελ, Τόρες (82’ Νγκόγκ).