"Φαβορί η Ίντερ για Μαζουακού"

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη Φραντσέσκο Λινγκέντι, ο 21χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ίντερ, η οποία τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού, αλλά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να κινηθεί από τώρα για τον παίκτη.

"Φαβορί η Ίντερ για Μαζουακού"

Δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη Φραντσέσκο Λινγκέντι φιλοξενεί η ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με την Ίντερ "www.fcinter1908.it", στις οποίες αποκαλύπτει έντονο ενδιαφέρον των "νερατζούρι" για τον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

"Επιβεβαιώνω ότι ο παίκτης έχει τσεκαριστεί από την Ίντερ πολλές φορές, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν. Υπάρχει το ενδιαφέρον από Ιντερ και Ρόμα. Εμείς έχουμε ήδη μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ Πιέρο Αουσίλιο. Ο παίκτης θα παραμείνει στην Αθήνα σίγουρα μέχρι τον Ιούλιο.

Υπάρχουν πολλές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του, όμως αυτή τη στιγμή η Ιντερ είναι η ομάδα που έχει στείλει τις περισσότερες φορές άνθρωπο να τον δει ξανά και ξανά. Η Ιντερ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και είναι φαβορί μαζί με Γιουβέντους και Ρόμα. Δεδομένα για τον Αρτούρ υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες. Η Γιουβέντους τον έχει τσεκάρει 7 φορές. Με την Ρόμα υπήρχαν μόνο επαφές", τα λόγια του.

Όσο για τον αν ο Μαζουακού μπορεί να αναποκριθεί στις τακτικές του Μαντσίνι, ο Ιταλός απαντά πως: "Ο Μαζουακού είναι ένας τέλειος επαγγελματίας, ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο γήπεδο. Κάθε φορά που αντιμετωπίζει αντιπάλους στο υψηλότερο επίπεδο είναι ακόμα καλύτερος. Τον περασμένο Αύγουστο έπαιξε ένα φιλικό απέναντι στην Μίλαν και μετά το ματς ο Μπαλοτέλι του έδωσε συγχαρητήρια και του έδωσε την φανέλα του.

Ξεκάθαρα, ταιριάζει στον Μαντσίνι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ταπεινός και σοβαρός. Είναι γεννηθείς το 1993 και στην γενιά του Πολ Πογκμπά, όταν κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο νέων με την Γαλλία. Για να είμαι ειλικρινής πέρυσι ή πριν δύο χρόνια θα μπορούσα να τον πάω στην Ιταλία με 500.000 ευρώ. Τόσα χρειάζονταν μόνο να πληρωθούν στην Βαλανσιέν. Φέτος ο Ολυμπιακός ήδη έχει απορρίψει πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ. Για να πειστούν οι Έλληνες πρέπει να πάρουν πάνω από 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν τόσες ομάδες που ενδιαφέρονται. Έχει λάβει εγκωμιαστικά σχόλια από ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ! Είναι ένας από τους 10 πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη. Είναι απίστευτο αυτά που έχει πετύχει στους τελευταίους 4 μήνες".

Τέλος, ο Λινγκέντι τόνισε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε την Ίντερ να κινείται ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τον παίκτη: "Έχουμε τον λόγο του Πιέρο Αουσίλιο ότι αν η μεταγραφή δεν κλείσει τώρα, θα κλείσει στις επόμενες εβδομάδες! Έχουμε τον λόγο του. Προφανώς για τον Ιούνιο, η Ιντερ θα πρέπει να κινηθεί από τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK