Φαβορί ο Αραβίδης, κλειδώνει η 11άδα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει να καταλήγει στην 11άδα για τη Λάρισα και να επιμένει στη σκέψη να παίξει με έναν ανασταλτικό χαφ, ενώ ο Αραβίδης εξακολουθεί να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Φαβορί ο Αραβίδης, κλειδώνει η 11άδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσο περνάνε οι μέρες η 11άδα που έχει στο μυαλό του ο Κετσπάγια ενόψει του αγώνα που ακολουθεί τη Δευτέρα στο AEL FC Arena, δείχνει να «κλειδώνει». Σύμφωνα με τα δείγματα του Κετσπάγια στις τελευταίες προπονήσεις στα Σπάτα, ο Γεωργιανός τεχνικός δείχνει να καταλήγει στο 4-3-3 με τον Γιόχανσον μπροστά από τα στόπερ και με τους Μπακασέτα-Μάνταλο μπροστά του σε ρόλο εσωτερικών μέσων.

Η τετράδα της άμυνας είναι… μπετόν αρμέ, με τους Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιο στο κέντρο, τον Γκάλο δεξιά και -όπως όλα δείχνουν- τον Ντίντακ στο αριστερό άκρο. Σε ότι αφορά την επίθεση, ο Χριστοδουλόπουλος θα πάρει θέσει στο αριστερό φτερό, ο Πλατέλλας στο δεξί και ο Αραβίδης, έδειξε να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να παίξει για πρώτη φορά ως βασικός σέντερ φορ.

Έξω ο Γαλανόπουλος

Αρκετοί θα περίμεναν πως στον αγώνα της Λάρισας ο Κετσπάγια ενδεχομένως να έδινε χρόνο συμμετοχής στον Γαλανόπουλο, δεδομένης της απουσίας του Σιμόες για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο οριακός χαρακτήρας του παιχνιδιού οδήγεί -τουλάχιστον αυτό φαίνεται μέχρι στιγμής- τον προπονητή στο να αφήσει εκτός τον μικρό, χρησιμοποιώντας μόνο έναν ανασταλτικό χαφ (τον Γιόχανσον) και ποντάροντας περισσότερο στις βοήθειες που θα δώσουν οι Μπακασέτας και Μάνταλος ως εσωτερικοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK