Φαβρ: "Να σταματήσουμε το σερί του Ολυμπιακού"

Σε μία συνέντευξη Τύπου που διήρκησε λίγα λεπτά λόγω δυσκολίας σε μετάφραση και λόγω έλλειψης... διάθεσης, ο Λουσιάν Φαβρ πρόλαβε να περάσει το μήνυμά του. Στόχος της Χέρτα είναι ένας και εφικτός σύμφωνα με τον τεχνικό του γερμανικού συλλόγου, ο οποίος έχρισε εμμέσως φαβορί τον Ολυμπιακό.

Φαβρ: "Να σταματήσουμε το σερί του Ολυμπιακού"
" Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και έχουμε την υποχρέωση να το κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να ηττηθεί κι έτσι φαντάζομαι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι", άρχισε την τοποθέτησή του ο Ελβετός προπονητής και κάπου εκεί παρενέβη (όπως έκανε και στη συνέχεια) ο διευθυντής της ομάδας, Ντίτερ Χένες: " Θα προτιμούσα να ήταν φιλικός αγώνας, αλλά δεν είναι κι έτσι θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι".

Αναφορικά με την "καυτή" ατμόσφαιρα που επικρατεί στο "Καραϊσκάκη", ο Φαβρ δεν έδειξε να ανησυχεί: "Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε επεισόδια και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γνωρίζω ότι δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο ‘Καραϊσκάκη’. Είχα έρθει και πριν μία εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το είδα με τα μάτια μου, αλλά εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες έδρες και στη Γερμανία και δεν θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα".

Στη συνέχεια σχολίασε το παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" που παρακολούθησε από κοντά σημειώνοντας: " Από αυτόν τον αγώνα που είδα ξεχώρισα τον Ντιόγκο και τον Μπελούτσι, για τους οποίους έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα. Καλό θα ήταν, πάντως, να μην σταθούμε σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα".

Η ομάδα του Βερολίνου θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες, τον Γκόικο Κάτσαρ που τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με την Καρλσρούη, και τον Αντρέι Βορονίν, ο οποίος υποφέρει από ίωση, με τον Φαβρ να υπογραμμίζει: "Είναι σημαντικές απουσίες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό".

" Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά είναι δύσκολο να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να πετύχουμε και να σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού", κατέληξε ο Φαβρ, με τον Χένες να διακόπτει για ακόμα μία φορά και να προσθέτει: "Θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK