Φελίπε Μέλο: Ένα... τσεκούρι πολυτελείας

Ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθεί να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Φελίπε Μέλο και το Contra.gr θυμάται τις... αταξίες ενός από τους σκληρότερους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών με 14 αποβολές από το 2008 (VIDEOS)!

Φελίπε Μέλο: Ένα... τσεκούρι πολυτελείας
Melo

Διπλός μεταγραφικός στόχος για τους πράσινους ενόψει του Ιανουαρίου. Φελίπε Μέλο και Στεφάν Γιόβετιτς βρίσκονται με το ενάμισι πόδι μακριά από την Ίντερ και ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες του, έτσι ώστε να κλείσει τουλάχιστον τον ένα για τον Παναθηναϊκό.

Από τις δυο περιπτώσεις, αυτή του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου μοιάζει πιο ρεαλιστική. Είναι 33 προς 34, σε αντίθεση με τον Μαυροβούνιο που είναι μόλις 27, χωρίς πολλές συμμετοχές με τους "νερατζούρι" και σίγουρα μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός μπορεί να του προσφέρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο. Τι παίκτης είναι όμως ο Μέλο; Ποιοτικός μεν, αλλά και αρκετά σκληρός.

ΤΣΕΚΟΥΡΙ... ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε 395 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σε συλλογικό επίπεδο, έχει δεχθεί 122 φορές κίτρινη κάρτα και 14(!) κόκκινη.

Αποκορύφωμα δυο αποβολές με τη φανέλα της Ίντερ απέναντι σε Πάρμα και Γιουβέντους. Και στις δυο περιπτώσεις έριξε με τις τάπες κλωτσιά στο πρόσωπο αντιπάλου, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή έξι αγωνιστικών!

Τα ίδια πάνω-κάτω και σε εθνικό επίπεδο. Σε 22 συμμετοχές με την Βραζιλία έχει αποβληθεί 2 φορές, με τη μία μάλιστα στο Μουντιάλ του 2010, όπου πάτησε τον Άριεν Ρόμπεν ο οποίος ήταν πεσμένος κάτω!

Από τότε, μάλιστα, δεν ξανακλήθηκε στην εθνική ομάδα μιας και οι φίλαθλοι της Βραζιλίας του άσκησαν σκληρή κριτική.

Δείτε βίντεο ορισμένα από τα "κατορθώματα" του Φελίπε Μέλο:

* Στατιστικά transfermarkt.de





News 24/7

24MEDIA NETWORK