Φενερμπαχτσέ - Αϊντχόφεν 3-0

Φενερμπαχτσέ - Αϊντχόφεν 3-0
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο αγώνας στο «Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Αϊντχόβεν. Οι Τούρκοι επικράτησαν με το εμφατικό 3-0 εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Φένεγκορ οφ Χέσελιγκ.

H Φενέρ είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Η υπεροχή της όμως δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες και γκολ. Όμως, πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου μέρους οι Τούρκοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Αλεξ, που ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και έγραψε το 1-0.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης καθώς ο Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ηταν φανερό ότι η Φενέρ ήταν πια το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Αυτό αποδείχθηκε στην επανάληψη. Στο 68’ ο Αλεξ με κεφαλιά έκανε το 2-0 και αφού πρώτα ο τερματοφύλακας των Ολλανδών Γκόμεζ έκανε λάθος εκτίμηση. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Απια στο 90΄διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Φενερμπαχτσέ: Βολκάν, Σερκάν, Ουντέρ, Φάμπιο, Ουμίτ, Αουρέλιο, Απιά, Σελτσούκ, Μάρτσιο (90' Κεμάλ), Αλεξ (90' Μεχμέτ), Ανελκά.
Αϊντχόφεν: Γκόμεζ, Οϊερ, Αλεξ, Σίμονς, Κοκού, Φένεγκορ Οφ Χέσελινγκ, Μπίσλι, Λούσιους (54' Φερέιρα), Φαρφάν, Αντο, Αφελάι

News 24/7

24MEDIA NETWORK