Φενέρμπαχτσε-Σάλκε

Το "Σουκρού Σαράτσογλου" είναι το μεγάλο όπλο της Φενέρμπαχτσε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι λοιπόν και στην αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου απέναντι στην ουραγό Σάλκε, οι παίκτες του Κριστόφ Ντάουμ θα επιδιώξουν να επωφεληθούν της "καυτής" ατμόσφαιρας.

Φενέρμπαχτσε-Σάλκε
Το "Σουκρού Σαράτσογλου" είναι το μεγάλο όπλο της Φενέρμπαχτσε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, οι παίκτες της Αϊντχόφεν πριν από 15 ημέρες το ένιωσαν για τα καλά στο... πετσί τους (3-0). Έτσι λοιπόν και στην αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου απέναντι στην ουραγό Σάλκε, οι παίκτες του Κριστόφ Ντάουμ θα επιδιώξουν να επωφεληθούν της "καυτής" ατμόσφαιρας παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και ταυτόχρονο πλεονέκτημα πρόκρισης.

Σε περίπτωση άλλωστε που οι δευτεραθλητές Γερμανίας φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από την Πόλη, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να καταλάβουν μία εκ των δύο επίμαχων θέσεων έχοντας μόλις ένα βαθμό και μάλιστα στην έδρα τους.Η Σάλκε θα στηριχθεί πάντως στην παράδοση, η οποία θέλει της γερμανικές ομάδες να υπερκερνούν -έστω και δύσκολα-το εμπόδιο της Φενέρ. Αγωνιστικά πάντως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση προκειμένου να θεωρεί βέβαιο το διπλό. Παρά την παρουσία του Κούρανι στην επίθεση δυσκολεύεται απίστευτα με την υπόθεση-γκολ.

Εκεί πάντως που ο Ραλφ Ράνγκινγκ αναμένεται να κάνει αλλαγές είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο ντεφορμέ και κουρασμένος Ερνστ θα μείνει στον πάγκο με τον Χαμίτ Αλντιντοπ να παίρνει θέση βασικού. Κατά τ' άλλα, θα απουσιάσει ο μόνιμα τραυματίας Τζέραλντ Ασαμόα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κριστόφ Ντάουμ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Εξάλλου, ο Σανλί Τουντσάι, ένας εκ των πιο επικίνδυνων επιθετικών της Φενέρ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα δώσει το παρόν. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο τον θέλει στον πάγκο βοηθώντας σε περίπτωση που εξέλιξη του παιχνιδιού δεν είναι ευχάριστη.

Πιθανές συνθέσεις:

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Σερκάν, Λουτσιάνο, Τσετίν, Οζάτ, Σελτσούκ, Αουρέλιο, Απια, Αλεξ, Αλεκά, Νόμπρε
Σάλκε: Ροστ, Ραφίνια, Μπορντόν, Ροντρίγκεζ, Κρστάιτς, Πούλσεν, Αλτιντοπ, Κοπιασβίλι, Λίνκολν, Λάρσεν, Κούrανι

News 24/7

24MEDIA NETWORK