Φερέιρα: "Να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα οι διαιτητές"

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του Κουκουλάκη ήταν ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε κατάφορα.

Φερέιρα: "Να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα οι διαιτητές"

Αναλυτικά είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκαμε να παίξουμε. Στο σημείο που βρισκόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλες αναλύσεις,. Σήμερα φέραμε ισοπαλία σε ένα ματς που είχαμε νικήσει. Ο Ατρόμητος έκανε το παιχνίδι που νόμιζε ότι έπρεπε. Δεν ξέρω πόση ώρα διακόπηκε ο αγώνας.

Εμείς παίζαμε, ο αντίπαλος έπεφτε και επιτέλους, υπάρχουν στιγμές που οι διαιτητές πρέπει να παίζουν υπέρ του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής να είναι ένα λεπτό στο έδαφος και μετά να τρέχει σαν τον Μπολτ. Να μην πω για το πέναλτι. Όταν υπάρχει πέναλτι, πρέπει να υποδεικνύεται. Την τελευταία φορά που ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ μας, αυτός τιμωρήθηκε.

Δεν κερδίσαμε τον αγώνα με δική μας ευθύνη. Ακόμα και αν υπήρχε περισσότερος καθαρός χρόνος, ακόμα και για το πέναλτι που μας δόθηκε, εμείς φταίμε. Το πρώτο ημίχρονο δεν το παίξαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί και χάσαμε ευκαιρίες. Εμείς φταίμε. Στο ματς συμβαίνουν πολλές φάσεις και καταστάσεις που ή το βοηθούν ή το κάνουν να πάει χειρότερα. Σήμερα συνέβησαν πράγματα που δεν μας ευνόησαν.

Η ισοπαλία, ειδικά στην πρεμιέρα, δεν είναι καλή για εμάς. Όμως έχουμε πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους μας και έχουμε άλλα πέντε ματς να παίξουμε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θα έλεγα όμως ότι τα πλέι οφ είναι μία σοβαρή διαδικασία που καθορίζει την ομάδα που θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά. Όπως έλεγα, όσοι συμμετέχουν πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Διαιτητές, παρατηρητές, όλοι.

Έχω ξαναπεί την άποψη μου, δεν είναι δίκαιο να παίζουμε πλέι οφ όταν έχουμε 20 βαθμούς διαφορά. Όμως αφού τα παίζουμε, πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα".