ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερέρ για “Ρίμπο” και Ελφσμποργκ

Αν και έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αποθεραπεία του ο Ριβάλντο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στη Σουηδία για τον αγώνα του Κυπέλλου UEFA με την Ελφσμποργκ.

Φερέρ για “Ρίμπο” και Ελφσμποργκ
Αν και έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αποθεραπεία του ο Ριβάλντο
δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στη Σουηδία για τον αγώνα του Κυπέλλου UEFA με την Ελφσμποργκ. Oπως τόνισε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ την Τρίτη το πρωί προτίμησε να αφήσει στην Αθήνα τον Βραζιλιάνο σταρ
ώστε να τον φρεσκάρει.

Κατά τα άλλα ο Ισπανός τεχνικός έδειξε να προβληματίζεται για το γεγονός ότι η αντίπαλος της ΑΕΚ αγωνίζεται σε πλαστικό χλοοτάπητα. Ο Φερέρ τόνισε σχετικά: « Εχουμε μόνο μία εμπειρία από αυτού του είδους στο τερέν, στο παιχνίδι κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Η προσαρμογή είναι δύσκολα σίγουρη. Εχουμε αφιερώσει πολλές ώρες στο παιχνίδι του αντιπάλου για να δούμε πως αγωνίζεται και πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε».

Στη συνέχεια ο Ισπανός έριξε σύνθημα νίκης : «Μία νίκη κόντρα στην Ελφσμποργκ θα δώσει χαρά. Είναι όμως ο πρώτος από τους τέσσερις τελικούς που μας περιμένουν. Η επιτυχία όμως θα αυξήσει τις πιθανότητές μας. Δεν πρέπει να αγωνιστούμε ως φιλοξενούμενοι, αντίθετα πρέπει να δείξουμε το εύρος του ρόστερ μας».

Οσο για τη δοκιμή του Μεξικανού Εφρέν Χουάρες στις προπονήσεις, ο Φερέρ είπε: «Είναι ένας παίκτης που μας προτάθηκε από τους ατζέντηδες. Καταλαμβάνει θέση ξένου. Γι’ αυτήν την περίπτωση πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον κύριο Νικολαϊδη.

Η αποστολή της ΑΕΚ


Μάχο, Μορέτο, Αρουαμπαρένα, Ζεράλντο, Ασκάρατε, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Ράμος, Μπούρμπος, Καφές, Τόζερ, Ενσαλίβα, Σέζαρ, Κονέ, Μανού, Μαντούκα, Παππάς, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ