Φερέρ: “Ηταν μια καλή προσπάθεια”
Οι δηλώσεις από το ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ – Νίκος Γιαννόπουλος
Οι δηλώσεις από το ΟΑΚΑ
Ζούλιο Σέζαρ: “Εχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Μπορούσαμε να τα πάμε πάρα πολύ καλά αν ήμασταν πιο ήρεμοι στο γήπεδο. Μπορούσαμε τη νίκη. Πάντως δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με μια πολύ καλή ιταλική ομάδα. Το παιχνίδι με τον Αρη είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα πάμε καλά προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε”.
Παντελής Καφές: “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μας αδικεί το τελικό 1-1 γιατί σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες”.
Μαρσέλο Μορέτο: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, για το οποίο αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Επρεπε να κάνω κάτι καλύτερο. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο δεύτερο γκολ. Εχουμε καλή ψυχολογία για το παιχνίδι της Κυριακής, αν και θα πάμε σε μια έδρα πολύ δυνατή, πολύ σκληρή. Εμείς κοιτάμε πάντα τη νίκη”.
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: “Ηταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία όπως εξελίχθηκε το ματς. Δεν είναι τυχαία ομάδα η Φιορεντίνα. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στο τελευταίο ματς όλα γίνονται. Οι προσωπικές μου εμφανίσεις κάνουν καλό και σε εμένα, αλλά και στην ομάδα, όμως, η μέρα τελείωσε και απομένει πάρα πολύς δρόμος”.
Λορένθο Σέρα Φερέρ: “Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Έχουμε πιθανότητες πρόκρισης αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων, παρά μόνο το δικό μας παιχνίδι και να κερδίζουμε. Η στάση της ομάδας ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε περισσότερο και να μην ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντι μας τη Φιορεντίνα. Όχι μια κανονική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, όπως είναι το ιταλικό. Είναι αλήθεια ότι σε κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη ηρεμία, αλλά η προσπάθεια μας σήμερα ήταν καλή”.
“Ο Παπασταθόπουλος έδειξε την ταχύτητα και τη δύναμη του και παρόλο που είναι μόνο 19 ετών αντιμετωπίζει πολύ μεγάλους παίκτες από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και πιστεύω ότι είναι στο ύψος των καλύτερων αμυντικών στην Ελλάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι αν συνεχίσει έτσι δεν θα μείνει για πολύ στην ΑΕΚ. Ο Μανού είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος που θέλει ελεύθερο χώρο στην πλάτη της άμυνας. Όταν πρέπει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση με αμυντική πυκνότητα δεν είναι τόσο ευκίνητος. Και αυτό που σκεφτόμαστε είναι τα εξτρέμ να μπαίνουν στον άξονα για αριθμητική υπεροχή. Καμία φορά αυτό του κοστίζει να το καταφέρει”.