ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέργκιουσον: “Δεν πάει πουθενά ο Νάνι”

Η ως τώρα πορεία του Νάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δικαιολογεί το «θόρυβο» που είχε δημιουργηθεί όταν ο Πορτογάλος είχε μετακομίσει στους «μπέμπηδες» από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξουν σενάρια περί διαζυγίου των δύο πλευρών, τα οποία έσπευσε να διαψεύσει ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Φέργκιουσον: “Δεν πάει πουθενά ο Νάνι”

«Ήταν άτυχος σ’ αυτή τη χρονιά. Η φόρμα του Τζι-Σουνγκ Παρκ ήταν απίστευτη τον περισσότερο καιρό, με αποτέλεσμα να κρατήσει το Νάνι εκτός ομάδας. Το να διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα υπήρξε πρόβλημα γι’ αυτόν και μετά ήρθε και ο τραυματισμός του. Ωστόσο, θα είναι εδώ στη νέα χρονιά και θα τα πάει πολύ καλά», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Νάνι δεν έχει καταφέρει να παίξει εφέτος σε ολόκληρο 90λεπτο με τους «μπέμπηδες», ενώ το Σάββατο έγινε ημίχρονο στον αγώνα με την Τότεναμ. Η ομάδα του ηττούνταν με 0-2 από τους «πετεινούς» και με την αποχώρηση του από το γήπεδο το σκορ μετετράπη στο εντυπωσιακό 5-2. Σύμπτωση ή όχι μένει να δούμε στο εγγύς μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK