ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέργκιουσον σε Ρονάλντο: “Εσύ φταις…”

O Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φρόντισε να μην καλύψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποβολή του στον αγώνα με την Πόρτσμουθ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός κριτίκαρε τον παίκτη του, αλλά παράλληλα φρόντισε να του παράσχει άλλοθι, υποστηρίζοντας ότι προκλήθηκε από τον Ρίτσαρντ Χιουζ των "πόμπεϊς.

Φέργκιουσον σε Ρονάλντο: “Εσύ φταις…”
O Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φρόντισε να μην καλύψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποβολή του στον αγώνα με την Πόρτσμουθ. Ο
Σκωτσέζος τεχνικός κριτίκαρε τον παίκτη του, αλλά παράλληλα φρόντισε να του παράσχει άλλοθι, υποστηρίζοντας ότι προκλήθηκε από τον Ρίτσαρντ Χιουζ των “πόμπεϊς.

Μιλώντας για την απόφαση του Πορτογάλου να απαντήσει στην κεφαλιά του παίκτη της Πόρτμουθ ο “Φέργκι” δήλωσε: ” Είδα την φάση στο ριπλέι και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, δεν μπορείς να δεις πραγματικά τίποτα. Πιστεύω ότι τον προκάλεσαν. Ο Στιβ Μπένετ τον απέβαλε στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι (Ιανουάριος 2006) και θα ήθελε να το κάνει ξανά. Ο Κριστιάνο ήταν ο μόνος υπεύθυνος που έπεσε στην παγίδα. Έμεινε έκπληκτος από την απόφαση αλλά ο μόνος που πρέπει να επιπλήξει είναι ο εαυτός του. Μείναμε με δέκα και τώρα δεν θα τον έχουμε για τρεις αγώνες. Είναι μεγάλο πλήγμα. Όταν σε προκαλούν πρέπει να ηρεμείς και να θυμάσαι ότι είσαι καλύτερος από αυτούς. Τον παγίδευσαν και το πλήρωσε”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αγγλικός Τύπος ο Ρονάλντο θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές εκτός δράσης, την ώρα που την Κυριακή η ομάδα του αντιμετωπίζει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ τη συμπολίτισσα και πρωτοπόρος Σίτι του Έρικσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK