Φέργκιουσον: "Στη Ρεάλ δεν θα πουλούσα ούτε... ιό!"

Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γκάμπα Οσάκα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είχε και εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, το οποίο προήλθε από τη δήλωση του Αλεξ Φέργκιουσον για τις φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φέργκιουσον: "Στη Ρεάλ δεν θα πουλούσα ούτε... ιό!"
Στο περιθώριο των δηλώσεών του για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" κλήθηκε να σχολιάσει δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας που αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν φτάσει σε συμφωνία για την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι.

"Πιστεύετε ότι θα ερχόμουν σε συμφωνία με αυτούς τους ανθρώπους;" , ήταν η αρχική αντίδραση του Φέργκιουσον. "Σε καμία περίπτωση. Σε αυτούς δεν θα πουλούσα ούτε... ιό!".

Για να συνεχίσει την επίθεση κατά των Μαδριλένων: "Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Περίμενα ότι αυτή η ιστορία θα αρχίσει ξανά τον Ιανουάριο, αλλά πρέπει να την αγνοήσουμε. Ξέρω το παιχνίδι τους. Μερικές φορές δημιουργούν μια εκνευριστική κατάσταση και με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να αγνοήσουμε το δικό τους".

Οσον αφορά στο δημοσίευμα, προέρχεται από την εφημερίδα "El Mundo" και αναφέρει πως υπάρχει αρχική συμφωνία μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του Φέργκιουσον, κάτι φυσικά που εξόργισε τον Σκωτσέζο προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK