Φέργκιουσον: "Τα εισιτήρια είναι πράγματι ακριβά"

Φέργκιουσον: "Τα εισιτήρια είναι πράγματι ακριβά"

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση στην Αγγλία για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της Πρέμιερσιπ. Ο προπονητής της Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεξ Φέργκιουσον μιλά για αυτό το θέμα στα ΜΜΕ της πατρίδας.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός, αναφορικά με την άνοδο της τιμής των εισιτηρίων σε πολλούς συλλόγους της Πρέμιερσιπ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μερικές ομάδες έχουν ακριβές τις τιμές των εισιτηρίων τους σε μερικά παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους έχει επιτραπεί να κάνουν αυτό το πράγμα».

Αναφορικά με την άνοδο της τιμής όταν διεξάγονται στα μεγάλα ντέρμπι του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ είπε: Αυτό συμβαίνει πάντα όταν διεξάγονται μεγάλα ντέρμπι στο νησί. Για παράδειγμα όταν εμείς παίζουμε με την Τσέλσι, είναι πολύ δύσκολο για έναν οπαδό να προμηθευτεί ένα φτηνό εισιτήριο. Είναι σχεδόν αδύνατον».

Ο Φέργκιουσον είναι κατηγορηματικά αντίθετος με αυτό και δηλώνει ότι θα πρέπει να δίνονται πακέτα εισιτήριων στους οπαδούς που θέλουν να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK