Φέρνει τον νέο Βιγιαφάνιες ο Παναιτωλικός

Την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικής μεταγραφής διαπραγματεύεται ο Παναιτωλικός, αφού προσπαθεί να κλείσει ένα σπουδαίο ταλέντο που πέρασε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα (VIDEOS).

Φέρνει τον νέο Βιγιαφάνιες ο Παναιτωλικός
maxi rolon

Μετά την πώληση του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, η διοίκηση των "καναρινιών" δεν μπόρεσε να βρει άξιο αντικαταστάτη του παρά τις πολλές προσθήκες λατίνων παικτών. Αυτή τη φορά, όμως, είναι πιο κοντά από ποτέ.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να φέρουν τον 22άχρονο ακραίο και κεντρικό επιθετικό Μαξιμιλιάνο Μπράιαν Ρολόν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Σάντος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρά το ύψος του (1,69) διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και δεν διστάζει να σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, όπως και να κάνει... μπούκες παίζοντας στα δυο άκρα.

Το μόνο μειονέκτημα είναι πως πρόκειται για πολύ αδύναμο παίκτη, ενώ τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Σάντος αντιμετώπισε πρόβλημα προσαρμογής. Βέβαια το γεγονός πως έγινε πατέρας πολύ μικρός, τον έχει βοηθήσει αρκετά όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Αν... πιάσει, πάντως, θα μιλάμε για μία πανέξυπνη βόμβα από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, αφού μοιάζει αρκετά στον Βιγιαφάνιες.



News 24/7

24MEDIA NETWORK