Φετφατζίδης: “Είμαι καλά, επιστρέφω γερός”
Ο Γιάννης Φετφατζίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και το επίσημο site της Τζένοα του έδωσε το λόγο για να εκφραστεί.
Nella foto Giannis Fetfatzidis
/ Tanopress srl
Για την πορεία επιστροφής του είπε: “Αισθάνομαι καλύτερα και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ηταν σίγουρα μία δύσκολη περίοδος για μένα, δεν είχα μείνει τόσο πολύ έξω ξανά.
Θέλω να επιστρέψω γερός για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και νομίζω ότι ο προπονητής μας μπορεί να με βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση”.
Μίλησε επίσης για την παιδική του ηλικία ( “παίζω μπάλα από μικρός από έξι ετών και στο σπίτι μου έσπαγα συνεχώς βάζα”) ενώ για το αγαπημένο του μέρος διακοπών ανέφερε: “Λευκάδα, έχει την πιο όμορφη θάλασσα, το νερό είναι απλώς φανταστικό σ’ αυτό το νησί”.