Επεισόδιο με Φετφατζίδη και Ιάπωνες

Ένταση μικρής έκτασης δημιουργήθηκε πριν από την πρώτη επίσημη προπόνηση της Εθνικής ομάδας, όταν ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος προσπάθησε να πιάσει "αδιάβαστο" τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Επεισόδιο με Φετφατζίδη και Ιάπωνες

Στιγμές μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του άσου της Τζένοα, ένας εκπρόσωπος της ιαπωνικής τηλεόρασης έδειξε στον Γιάννη Φετφατζίδη μια αφίσα με ποδοσφαιριστές της Εθνικής του και τον ρώτησε αν αναγνωρίζει κάποιον.

Αυτή η ενέργεια, όμως, ενόχλησε τους ανθρώπους του γραφείου Τύπου της Εθνικής, οι οποίοι αφού απαγόρευσαν να ληφθούν τα σχετικά πλάνα και προέβησαν και σε παρατηρήσεις προς τους Ασιάτες επισκέπτες.

Φετφατζίδης: "Πιο δυνατές Κολομβία και Ακτή"

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στην Βραζιλία, σύμφωνα με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο άσος της Τζένοα δήλωσε πριν από την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης: "Πάμε με στόχο την πρόκριση. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν την ίδια δυναμικότητα. Θεωρώ ότι η Κολομβία και η Ακτή είναι πιο δυνατές από την Ιαπωνία, αλλά οι πιθανότητες είναι ίδιες για όλους".

Ερωτηθείς για την κατάσταση του ιδίου, ο "Φέτφα" απάντησε: "Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σε στιγμές χαλάρωσης να παίζει και να βάζει γκολ στο Μουντιάλ. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Το διάστημα που αγωνίστηκα στην Ιταλία παρατήρησα ότι έχω βελτιωθεί σε πολλούς τομείς".

Αναφερόμενος στο "κόψιμο" παικτών ενόψει της τελικής φάσης είπε: "Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι και κάποιοι ικανοποιημένοι. Έτσι είναι όταν πρέπει να επιλέξεις έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Εμείς, πάντως, είμαστε έτοιμοι για ό,τι καλύτερο και στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση".

Δεδομένου ότι στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρισκόταν ένα ιαπωνικό συνεργείο για να τραβήξει πλάνα από την προπόνηση, ο Γιάννης Φετφατζίδης κλήθηκε να σχολιάσει ποιοι παίκτες του Αλμπέρτο Τζακερόνι είναι πιο επικίνδυνοι. "Ο Καγκάβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Χόντα της Μίλαν", ήταν η απάντησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαρρής στο Contra.gr: "Την επόμενη εβδομάδα ο προπονητής"

Αλλαγές για να... καπνίζουν οι Έλληνες διεθνείς, διαψεύδει η ΕΠΟ

Σχόλιο Κώστα Κεφαλογιάννη: Ο επόμενος προπονητής της Εθνικής

Φετφατζίδης: "Πιο δυνατές Κολομβία και Ακτή"

Τα γλυκά του Κώστα Μήτρογλου (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK