Φεύγει από την Μπολόνια ο Οικονόμου!

Ο Μάριος Οικονόμου ξεκίνησε την τρίτη του σεζόν στη Μπολόνια όμως είναι αρκετά πιθανό να μην την ολοκληρώσει στην ομάδα του Ντοναντόνι. Διαβάστε το story.

Φεύγει από την Μπολόνια ο Οικονόμου!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέα ομάδα για τον Μάριο Οικονόμου; Ναι, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb", στο οποίο αναφέρεται πως ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ θα αφήσει την Μπολόνια και το "Renato Dall'Ara" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως το σχέδιο της διοίκησης των ροσομπλού είναι να στείλουν τον Οικονόμου δανεικό σε άλλη ομάδα τον Ιανουάριο για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και μέσω των εμπειριών που θα αποκτήσει να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένος ως παίκτης.

Φεύγει από την Μπολόνια ο Οικονόμου!

Υπάρχει όμως και μία υποσημείωση που έχει να κάνει με τον διάδοχό του, καθώς σε περίπτωση που η Μπολόνια δεν βρει παίκτη για να καλύψει το κενό του θα εγκαταλείψει το πλάνο του δανεισμού του.

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν, ο Οικονόμου έχει αγωνιστεί στα 6 από τα 7 παιχνίδια της Serie A (στα 3 ήταν βασικός και έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και στα άλλα 3 μπήκε ως αλλαγή), παίζοντας στα 376 από τα 630 "διαθέσιμα" λεπτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK