Φεύγει και ο Μαύρος από την ΑΕΚ: "Με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια!"

Έξαλλος με την απομάκρυνση Βλάχου είναι ο Θωμάς Μαύρος, αφού υποστηρίζει πως ο Ανδρέας Δημητρέλος τον παρέκαμψε. "Με άδειασαν, φεύγω και εγώ!"

Φεύγει και ο Μαύρος από την ΑΕΚ: "Με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια!"

Έξαλλος με την άμεση απόφαση για απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου είναι ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Ανδρέας Δημητρέλος τον παρέκαμψε και έστειλε τον Ελληνα τεχνικό στο ταμείο ανεργίας.

Συγκεκριμένα, ο Μαύρος υποστηρίζει πως ουδέποτε είπε στον Δημητρέλο πως συμφωνεί με την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΠΑΕ για το διαζύγιο με τον Βλάχο και αυτό που του τόνισε είναι ότι "δεν χρειάζονται βιαστικές αποφάσεις. Μην πάρουμε απόφαση εν βρασμώ. Να ηρεμήσουμε και να δούμε από Δευτέρα τι θα γίνει". Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μαύρο είχαν καταλήξει να γίνει ΔΣ τη Δευτέρα για να παρθούν αποφάσεις.

Σύμφωνα, όμως, με τον Μαύρο, ο Δημητρέλος προχώρησε τις εξελίξεις βάσει της επιθυμίας των περισσότερων μελών του ΔΣ -πλην του Σεραφείδη που δεν πήρε θέση- και έδιωξε τον Ελληνα προπονητή. Αυτό έκανε έξαλλο τον Μαύρο, ο οποίος μόλις το πληροφορήθηκε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.

"Με γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια! Εν αγνοία μου και χωρίς να ερωτηθώ έδωσαν στη δημοσιότητα την απόλυση του Βλάχου. Ουσιαστικά ήταν σαν να ήθελαν να διώξουν εμένα" , δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος, εμφανώς εκνευρισμένος με τις εξελίξεις, στο Contra.gr και πρόσθεσε:

"Εγώ ήθελα να είμαι ενωτικός, αλλά οι άνθρωποι αυτοί έδειξαν ότι με γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια! Ηθελαν να με φάνε και τα κατάφεραν!"

Μάλιστα, ο Θωμάς Μαύρος άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου έχει να πει πολλά.

Διαβάστε επίσης:

Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0

Βλάχος: "Οι δειλοί παραιτούνται"

Στηρίζει Βλάχο ο Μαύρος

Τέλος ο Βλάχος

Εξαλλοι οι οπαδοί στα Σπάτα