Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

Λίγο μετά το τέλος των 89ων βραβείων Όσκαρ, με τη μεγαλύτερη γκάφα στην ιστορία του θεσμού, το Contra.gr μοιράζει... χρυσά αγαλματίδια στα πρόσωπα που σημάδεψαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες. Ο Βάσκος από τα Εξάρχεια, ο Γκώνιας που θα αλλάξει το... άθλημα, το τραγούδι του Τζιόλη και όλοι οι... νικητές (VIDEO).

Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΡΟΛΟΣ (ΓΙΑΓΙΑ)

Με Θεσπρωτία δεν μπλέκεις. Δεν μπλέκεις λέμε φιλαράκι. Thug life εντελώς. Είτε μιλάμε για 15, είτε για 85 χρονώ(ν). Άμα θέλει να κάνει κάτι, ας πούμε μία γιαγιά, θα το κάνει. Όπως για παράδειγμα να διακόψει αγώνα για να περάσει με την μαγκούρα της μέσα από το γήπεδο.

Στο φούρνο ήθελε να πάει η γυναίκα να πάρει ψωμί. Γιατί να κάνει το γύρο; Δεν μπλέκεις λέμε και παίρνεις και όσκαρ...

Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

Α' ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ (ΒΑΣΚΟΣ)

Βάσκος, όχι από την Ιβηρική χερσόνησο αλλά από τα Εξάρχεια. Γίνεται; Ναι γίνεται. Αποδέξου το. Ο Παναγιώτης Βάσκος πέτυχε μυθικό γκολ στο παιχνίδι Αστέρας Εξαρχείων - Κοψαχείλα.

Βολ πλανέ ελάχιστα μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Μιλάμε για το καλύτερο γκολ του 2016. Με διαφορά. Και επειδή δεν του εδωσε κανείς βραβείο το κάνουμε εμείς. Και μάλιστα... όσκαρ.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΙΑ (ΑΕΛ)

Όταν έχεις κάνει 24 μεταγραφές από την αρχή της σεζόν, έχουν έρθει 5-6 ακόμα που δοκιμάστηκαν αλλά κόπηκαν και διαθέτεις 15(!) διαφορετικές εθνικότητες, τότε το όσκαρ σου αξίζει και με το παραπάνω.

Θέλετε και τις χώρες; Τις έχουμε: Ελλάδα, Σερβία, Ονδούρα, Ουρουγουάη, Κύπρο, Νότια Αφρική, Γαλλία, Κροατία, Γκάνα, Λετονία, Τσεχία, Αλβανία, Ισπανία, Αζερμπαϊτζάν, Βραζιλία, Ιταλία.

Tο θέμα είναι σε ποια γλώσσα τους μιλάει ο Σάκης Τσιώλης και τι καταλαβαίνουν οι παίκτες!

Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (ΤΖΙΟΛΗΣ)

Αφού ταλαιπωρήθηκε για έξι μήνες στον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης είπε να μεταναστεύσει εκ νέου. Προορισμός οι τίμιες καρδούλες της Σκωτίας (Χαρτς). Τόσο τίμιες, που μία φανατική θαυμάστρια του, του έφτιαξε τραγούδι. Ερωτικό.

Το όνομα: Alexandros Tziolis. Όσο για τους στίχους; " Είσαι ασύγκριτος, ο αντίπαλος κάθεται και σε χαζεύει, είσαι άλλη κλάση", πωωώ πολύ νόημα. Απολαύστε υπεύθυνα.

Tziolis, Tzioolis, Tzioliiiiiiisss. Εεε συγγνώμη, πάμε παρακάτω.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (ΓΚΩΝΙΑΣ)

Οι καλύτεροι συγγραφείς και σκηνοθέτες λένε πως διαβάζουν/βλέπουν κάθε μέρα έργα των άλλων. Ακόμα και πίσω από μία σειρά, μπορεί να κρύβεται ένας μικρός θησαυρός. Έτσι ακριβώς σκέφτηκε και ο Τάκης Γκώνιας στο ξεκίνημα της περιόδου.

Μπαρτσελόνα, Γου/Γκου-αρδιόλα, τίκι τάκα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, παέγια. Εντάξει το τελευταίο το βάλαμε εμείς. Ο Τάκης Γκώνιας λοιπόν στην πρεμιέρα του με την Καλλιθέα έχασε 3-2. Ε και; Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως όλη η Ελλάδα θα τρίβει τα μάτια της με το ποδόσφαιρο που θα παίξει η ομάδα του. Για την ακρίβεια πως θα αλλάξει το ποδόσφαιρο!

Spoiler alert! Τελικά άλλαξε προπονητή η Καλλιθέα.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΑΖ (ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ)

Ούτε μία, ούτε δυο, ούτε δέκα, ούτε δεκαπέντε και δεκαεπτά. Δεκαεννέα μεταγραφές έκανε ο Παναθηναϊκός επί Αντρέα Στραματσόνι. Σε μία εποχή που το χρήμα δεν περισσεύει μάλιστα, ο Ιταλός ξόδεψε 750.000€ για το δανεισμό του Ιμπάρμπο, ο οποίος στη συνέχεια την... κοπάνησε! Κι όμως, ο Ιταλός προπονητής όχι μόνο δεν μπόρεσε να... μοντάρει τα κομμάτια, αλλά έφυγε λέγοντας πως για την τραγική του πορεία έφταιξαν εξωγενείς παράγοντες.

Εμείς πάντως τον λατρεύουμε για ένα και μοναδικό λόγο. Μας χάρισε άπειρες φωτογραφίες που είναι λες και ποζάρει με... duck face! Τι; Δεν μας πιστεύετε; Ρίξτε μία ματιά στο δικό μας... μοντάζ.

Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (ΓΙΑΛΙΑΣ)

Πρόσφατη επιτυχία. Τα Τρίκαλα έχασαν με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Καταστροφή. Κ-Α-Τ-Α-Σ-Τ-Ρ-Ο-Φ-Η. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Χρήστος Γιαλιάς, δήλωσε πως πουλάει το... μαγαζί. Τέλος. The end.

Λίγες ώρες αργότερα: " Εγώ και η ομάδα των Τρικάλων μαζί με τους φιλάθλους τους υγιείς θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Σας το υπόσχομαι". Η ταινία... τρόμου για τους φίλους του ΑΟΤ κράτησε ελάχιστα.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

Απόλλων Σμύρνης - Άρης. Ματσάρα. Τελικό σκορ 2-2. Όλοι το ευχαριστήθηκαν και πήραν και για το... σπίτι. Ο ένας βοηθός βέβαια πήρε κάτι παραπάνω. Αυτό γιατί ο Αντώνης Πετρόπουλος τον... στόλισε. Για την ακρίβεια του έριξε μούτζα!

Ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα του 32άχρονου επιθετικού και να φανταστεί κανείς πως παίζει από το 2003 (14 χρόνια δηλαδή).

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ (ΔΑΡΑΣ)

Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

Η διοίκηση του Πανιώνιου κάνει... παπάδες τα τελευταία 2-3 χρόνια, καταφέροντας μάλιστα να φέρει ξανά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τους φιλάθλους. Κάθε αγώνας και ένα μικρό πανηγύρι. Ο Χρήστος Δάρας έχει μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία, ενώ μας αρέσει γιατί ντύνεται και ωραία.

Πήρε το όσκαρ με το σπαθί του...

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος βασικός και αναντικατάστατος ανέβασε την Μίντλεσμπρο στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα 38 του. Παράδειγμα για όλους μας. Βέβαια, στα μεγάλα σαλόνια ο προπονητής του δεν του έχει δώσει ακόμα χρόνο συμμετοχής! Το λες και unfair.

Γι' αυτό εμείς δώσαμε όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας. Η συγκεκριμένη είναι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Νίκη με 2-1 επί της Σάντερλαντ και τρελοί πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια. Χαμός! Βέβαια, υπάρχει μία... κρυφή λεπτομέρεια στην πόζα που πήραν οι παίκτες. Την είδατε; Για... κοιτάξτε λίγο καλύτερα. Πιο προσεκτικά... εκεί ακριβώς.

Φιάσκο στα Όσκαρ; Όχι στο Contra.gr

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΟΣΚΑΡ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ)

Για την ακρίβεια ο διαχειριστής της επίσημης σελίδας τουΠανσερραϊκούστοfacebook. Εύστοχα σχόλια με αρκετή δόση χιούμορ και πάνω απ' όλα δείχνει πως λειτουργούν οι σύλλογοι ακόμα και στο εξωτερικό.

Του αξίζει το όσκαρ γιατί γράφει... επικά ποστ και ας μην τα πηγαίνουν καλά τα "λιοντάρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK