Φιέστα της Εϊμπάρ με κομφετί της Μπαρτσελόνα!

Τα κομφετί που επρόκειτο να γεμίσουν το "Καμπ Νόου" στο πλαίσιο των εορτασμών για τη νίκη τίτλου επί της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έμελλε να χρησιμοποιηθούν από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, αλλά από εκείνους της Εϊμπάρ!

Φιέστα της Εϊμπάρ με κομφετί της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "abc.es", η βασκική ομάδα πανηγύρισε την άνοδο στην Primera Division για πρώτη φορά στην ιστορία της με κομφετί που προορίζονταν για τη φιέστα της Μπαρτσελόνα. Ως γνωστόν, η Ατλέτικο της χάλασε το πάρτι, κατακτώντας εκείνη το πρωτάθλημα.

Οι "μπλαουγκράνα" ξόδεψαν ένα σεβαστό ποσό, προκειμένου να αποκτήσουν εορταστικά μπλουζάκια για την περίσταση, μπαλόνια και κομφετί, ωστόσο όλα αυτά θα πήγαιναν στράφι αν η Εϊμπάρ δεν αγόραζε, με μία σχετική έκπτωση, τα κομφετί για να γιορτάσει την παρθενική της άνοδο στην Primera Division.

Η φιέστα της βασκικής ομάδας, η οποία φοράει τα ίδια χρώματα με την Μπαρτσελόνα, θα γίνει το Σάββατο (31/5, 19:00 τοπική ώρα) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λούγκο.

Μετά το ματς θα γίνει παρέλαση με λεωφορείο στο Εϊμπάρ, όπως είχε γίνει και πέρυσι όταν εξασφαλίστηκε η άνοδος στη Segunda Division.

News 24/7

24MEDIA NETWORK