Φυλάκιση του Γιλντιρίμ εισηγήθηκε ο εισαγγελέας
Τη φυλάκιση του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος είναι από τους κατηγορούμενους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο τουρκικό πρωτάθλημα, ζήτησε ένας από τους εισαγγελείς που διερευνά την υπόθεση.
O ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Τουρκίας είναι ένας από τα 61 άτομα (σ.σ 35 έμειναν ελεύθεροι στη συνέχεια) που συνελήφθησαν αρχικά από τις τουρκικές Αρχές για το συγκεκριμένο θέμα. Αν γίνει τελικά αποδεκτή η πρόταση του εισαγγελέα τότε θα είναι ο 26ος που καταλήγει στη φυλακή.
O Γιλντριρίμ αναμένεται να μάθει την τύχη του μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ η ομάδα του απειλείται άμεσα με αφαίρεση του τίτλου και υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα η μετοχή της έχει χάσει τουλάχιστον το 1/3 της αξίας της.
Η UEFA έχει δώσει εντολή να κλείσει άμεσα το θέμα, αφού στο σκάνδαλο εμπλέκεται και η Τράμπζονσπορ, η οποία καλείται να επιβεβαιώσει ως τι 15 Ιουλίου τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.