Φιλικά εν όψει

Την προετοιμασία του για τα δύο φιλικά ματς με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (18.00) στο στάδιο Καραϊσκάκη και με την Καλλιθέα, το Σάββατο (16.00) στο "Ελ Πάσο" ολοκλήρωσε ο Ιωνικός.

Φιλικά εν όψει
Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τα δύο φιλικά ματς με τον Ολυμπιακότην Παρασκευή(18.00) στο στάδιο Καραϊσκάκη και με την Καλλιθέα, το Σάββατο (16.00) στο "Ελ Πάσο".

Οι δύο αυτοί αγώνες θα δώσουν την ευκαιρία στον Σάκη Τσιώλη αφενός μεν να κρατήσει σε πλήρη αγωνιστική δράση τους παίκτες του, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος και αφετέρου να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αυτούς που δεν έχουν αγωνιστεί σε κανένα ματς του πρωταθλήματος.

Βέβαια στα ματς αυτά δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι τραυματίες, Ρόκας, Ουκάρ, Παχουέλο οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα καιο Οφρυδόπουλος που κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης του ποδιού του σε γυμναστήριο. Εξάλλου, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λετιέρι ο οποίοςαισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και γυμνάστηκε μόνος του, αλλά και του Ζίφκοβιτς που ναι μεν γυμνάστηκε κανονικά, αλλά βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK