Φιλικά σε Κύπρο, Γερμανία και Καναδά
Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη οι -νταμπλούχοι- πλέον ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νιόπλιας αφού πρώτα τους μοίρασε συγχαρητήρια στη συνέχεια τους γνωστοποίησε το πρόγραμμα μέχρι τέλη Μαϊου.
Οι διεθνείς, λοιπόν, θα πάρουν άδεια την προσεχή Δευτέρα μετά τη φιέστα, ενώ οι υπόλοιποι μαζί με ποδοσφαιριστές από τη Golden Team θα μεταβούν στην Κύπρο στις 11 Μαϊου για φιλικά παιχνίδια, στη Γερμανία στις 15 του ίδιου μήνα και στον Καναδά στις 23 όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα.
Μετά την επιστροφή από τον Καναδά, οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν διακοπές μέχρι τις 5 Ιουλίου όπου θα αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.
* Την Τετάρτη στην Παιανία ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Αιγάλεω.
* Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για τη φιέστα. Σε αυτή θα μιλήσουν οι Γιώργος Καραγκούνης και Μίμης Δομάζος, οι οποίοι θα ανακοινώσουν τις ενδεκάδες των ομάδων τους.
* Ο Νικόλας Πατέρας κάλεσε για το μεσημέρι της Παρασκευής τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία στο γραφείο του για να τους συγχαρεί για το νταμπλ, αλλά και για να δώσει στους παίκτες το πριμ του 1 εκατομμυρίου ευρώ.