Φιλική ισοπαλία στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Φιλική ισοπαλία στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Στο 1-1 έμεινε ο φιλικός αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Παρασκευής (07/10). Οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας και έδωσαν φιλικό παιχνίδι ώστε να διατηρηθούν σε φόρμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Τροντ Σόλιντ παρέταξε μία ομάδα αναπληρωματικών με… ολίγη από βασικούς. Ετσι, τους Στολτίδη, Τουρέ, Γεωργάτο και Ριβάλντο πλαισίωναν οι Γιάννου, Πάντος, Βάλλας, Σούρερ, Μπουλούτ, Μάριτς και Καστίγιο στην βασική ενδεκάδα που επέλεξε ο Νορβηγός τεχνικός. Στον αντίποδα, ο Σάκης Τσιώλης προτίμησε και αυτός ένα μίγμα βασικών και αναπληρωματικών, χωρίς υπερβολές στις αλλαγές, όμως.

Τροντ Σόλιντ: "Τα παιχνίδια αυτά είναι κυρίως για τους παίκτες που πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και για τον κόσμο, που θέλει να βλέπει την ομάδα. Στοπρώτο ημίχρονο έπρεπε να πετύχουμε δύο με τρία γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη, αλλάξαμε τη βάση της ενδεκάδας και κάναμε πολλές αλλαγές. Ήταν μία μέρα προπόνησης για εμάς και είναι καλό που ήρθαν οι φίλαθλοι".

Το παιχνίδι άρχισε με μία πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε δοκάρι. Ηταν το 7ο λεπτό, όταν ο Ριβάλντο δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του Μπεκιάι.

Το πρώτο γκολ του αγώνα επετεύχθη στο δεύτερο μέρος και ήταν υπέρ των "ερυθρολεύκων". Σκόρερ χρίστηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος με σουτ στο 54ο λεπτό, ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα έδωσε τη θέση του στον νεαρό Χοβνανισιάν. Για τους Νικαιώτες ισοφάρισε στο 74' ο Κοΐμπρα, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Μελαμπιανάκη.


Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Γιάννου (46' Λέμενς), Πάντος, Βάλλας, Σούρερ (71' Λισγαράς), Μπουλούτ, Στολτίδης (46' Ντακόλ), Μάριτς, Τουρέ (78' Κυριάκος), Γεωργάτος (66' Χοβνανσιάν), Ριβάλντο (66' Ταραλίδης), Καστίγιο
Ιωνικός: Μπεκιάι (84' Σαπουνάς), Τσιμπλίδης (84' Ευθυμίου), Πουλόπουλος, Βουρεξάκης, Κοτίτσας (46' Κινγκ), Μενδρινός (70' Κακαράς), Γκούτμαν, Κωνσταντινίδης, Μελαμπιανάκης (46' Κοΐμπρα), Ντα Κόστα, Περόνε (46' Μακόρ)

Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης (Αθήνα)
Εισιτήρια: 7.348
Εισπράξεις: 60.345 ευρώ


*** Εκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή για τον Ολυμπιακό ο Ντάνιλόγω στομαχικών διαταραχών.
***Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Στολτίδη ο οποίος αποσύρθηκε από το ματς για προληπτικούς λόγους.
*** Το απόγευμα του Σαββάτου (8/10, 16:00), ο Ιωνικός φιλοξενείται από την Καλλιθέα σε φιλικό αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK