ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική νίκη για Ατρόμητο

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Γκιγέρμο Ογιος από τη φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με αντίπαλο την Τσεζένα.

Φιλική νίκη για Ατρόμητο
Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο
Γκιγέρμο Ογιος από τη φιλική αναμέτρηση του
Ατρομήτου με αντίπαλο την
Τσεζένα. Ο Αργεντινός προπονητής είδε την ομάδα του να κερδίζει με
3-0 το παιχνίδι απέναντι στους Ιταλούς και το σημαντικότερο είναι ότι καλή εικόνα έδειξε τόσο η ομάδα του πρώτου μέρους, όσο και αυτή του δευτέρου.

Ο Ογιος χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα του αγώνα, ώστε να δοκιμάσει περισσότερους παίκτες και συστήματα. Το πρώτο γκολ ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, μόλις στο 5ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Λουτσιάνο και κεφαλιά του Ολιβέιρα στο πρώτο δοκάρι. Στο 23’ οι Ιταλοί είχαν δοκάρι με τον Πίκολι και στο 31’ ο Λουτσιάνο με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64’, οι παίκτες του Ατρομήτου συνδυάστηκαν άψογα και τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Παγώνης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Περιστεριώτες είχαν δοκάρι σε σουτ του Μαρίνου.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (α’ ημ.): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Κατεμής, Γεωργίου, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Ιωάννου, Ρέγες, Σίριο, Λουτσιάνο, Κουτσοσπύρος
Ατρόμητος (β’ ημ.): Ράμος, Κριπιντήρης, Τρέχο, Ανατολάκης, Κάστρο, Ρόβας, Μέζα, Μαρίνος, Παγώνης, Μαγκντί, Σάντσεθ

Τσεζένα (α’ ημ.): Βέτι., Ντούτου, Σερίνι, Ντε Φέουντις, Όλα, Μπιάζι, Μπρακαλέτι, Σσατσιλότο, Τελικόρι, Σαλβέτι, Πίκολι
Τσεζένα (β ημ.): Βέτι (67’ Ροσίνι), Μπιζένι, Τονούτσι, Κάιντι, Φατόρι, Μπότα, Ματζότι, Κριστέα, Φερέτι, Αουρέλιο, Μπόβα

Γιώργος Κορακάκης: “Η ομάδα σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ήταν πολύ καλή. Πίεσε τον αντίπαλο, δεν άφησε κενούς χώρους και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Η νίκη μας ήταν δίκαιη αλλά νομίζω ότι περισσότερη σημασία έχει ότι βρισκόμαστε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK