“Φιλική” νίκη της Καλλιθέας επί του Θρασύβουλου
Η Καλλιθέα επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς σημείωσε ακόμα μία νίκη σε φιλικό παιχνίδι, αυτή την φορά στην Φυλή επί του Θρασύβουλου.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι ωστόσο η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πλατέλλα στο 35′. Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στο ματς.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές αλλαγές που έκανε ο τεχνικός του Θρασύβουλου και πήραν τα ηνία του αγώνα, ενώ στο 55′ μπήκε ως αλλαγή για την Καλλιθέα και ένας υπό δοκιμή Ιβοριανός ποδοσφαιριστής.
Οι συνθέσεις:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Αντώνης Μανίκας): Κωστάκης, Βασιλείου, Κολοτούρος, Παπαθανασίου, Κακαράς, Πρίπου, Παληγεώργος, Μίχος, Κατσίκης, Μουστόγιαννης, Ζαχαρόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπενίσκος, Σερέπας, Ζώνας, Θωμόπουλος, Λανγκλέ, Τσούτσουρας, Παναγιωτάκος, Φρίμπονγκ, Τσιλιγγίδης, Καρράς, Αντωνίου, Αργυρόπουλος, Χατζηγιαννακός.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης (65’ Αρκούδας), Κουτρουμπής (65’ Ηρακλής), Κισκαμπάνης (65’ Χάλαρης), Τζωρμπατζάκης (65’ Τσαμουρλίδης), Τεγούσης (65’ Καλτσάς), Πινδώνης (65’ Φουντουκίδης), Κατσαρός (55’ Τσάνα), Πλατέλας (55’ Φαμπίνιο), Καραδήμος (55’ Σταύρου), Μαρουκάκης (55’ υπό δοκιμή από την Ακτή Ελεφαντοστού).