ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική οκτάρα για τον Εργοτέλη

Με το επιβλητικό 8-0 επικράτησε ο Εργοτέλης της Μικτής ομάδας που συγκρότησαν οι Μοίρες και το Πετροκεφάλι, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Μεσαρά, στο Εθνικό Στάδιο Μοιρών.

default image
Με το επιβλητικό
8-0 επικράτησε ο
Εργοτέλης της Μικτής ομάδας που συγκρότησαν οι
Μοίρες και το
Πετροκεφάλι, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Μεσαρά, στο Εθνικό Στάδιο Μοιρών.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έκανε ένα “ξεμούδιασμα” εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με τους παίκτες του να δείχνουν σε καλή κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Μπάτσικ, ενώ ο Θάνος (13’) και ο Σαββάκης (14’) έκριναν από νωρίς την έκβαση του αγώνα. Ο Ιαστσουκ, πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο 18’, ενώ πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 31’ και στο 35’. Στο 53’, ο Θάνος έκανε το 7-0, ενώ το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Σταυρακάκης στο 78’.

Το Σάββατο, ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει στο Τυμπάκι τον τοπικό ΑΟΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν στον άτυχο Γιάννη Κουκουλάκη, ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα.

Οι συνθέσεις

Μικτή: Μοσχονάς, Κοτσυφάκης, Προβιδάκης, Σαββάκης Δ., Σαββάκης Σ., Ζεάκης, Καρταλιανάκης, Μαρακομιχελάκης, Τριανταφυλάκης, Βιδάκης, Βαφάκης. Έπαιξαν και οι: Ερμάλ, Κυραλάκης, Ξεκαρδάκης Ν., Ξεκαρδάκης Γ., Κουντουράκης, Σταματάκης, Καρτσάκης, Αρμουτάκης, Μουλακάκης, Διμιτρόφ

Εργοτέλης: Σουμουλίδης, Σταυρακάκης, Κεφαλούκος, Σουργιάς, Μονιάκης (46΄ Μασέλης), Μπουέλε, Φραγκουλάκης, Γιάντσουκ, Μπάρτσικ (46΄Κουνενάκης), Θάνος, Σκουλούδης

*** Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι προπονήθηκαν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK