ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φιλική” τεσσάρα ο Πανθρακικός

Το επιθετικό ποδόσφαιρο του Πανθρακικού απέδωσε καρπούς και το 4-0 επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στη φιλική αναμέτρηση του ΔΑΚ χαρακτηρίζεται δίκαιο. Πολύ καλή εμφάνιση ο Νίκος Κατσικοκέρης.

“Φιλική” τεσσάρα ο Πανθρακικός

Η ομάδα της Κομοτηνής άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ζεκίνια, ο Κατσικοκέρης άφησε τη μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Παύλος Καθάριος βρήκε δίχτυα με πλασέ, ενώ διπλασίασε τα γκολ της με δυνατό σουτ του Κατσικοκέρη.

Ο ρυθμός του δευτέρου μέρους δεν ήταν εξίσου καλός με εκείνον του πρώτου, ωστόσο ο Πανθρακικός σημείωσε ακόμα δύο γκολ και έφτασε στον θρίαμβο. Ο Χρήστος Τζάνης διεύρυνε το προβάδισμα στο 82ο λεπτό και ο Ιγκόρ ντε Σόουζα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με πλασέ στο 84ο.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Σκλιοπίδης, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Χρήστου, Ρομέου, Καθάριος, Πόποβιτς, Μπαϊκαρά, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζος, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Λαδάκης, Κάσες, Χασομέρης, Ιγκόρ Ντε Σόουζα.

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ: Γκοσποντίνοφ, Τοντόροφ, Φεραρέσο, Γκεοργκίεφ, Κρατσόνοφ, Παουλίνιο, Εντιαγιέ, Λαζάροφ, Γιακίμοφ, Γκάμπριελ, Καμπούροφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK