ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φιλική” τριάρα στην Κόρινθο

Ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 την Κόρινθο σε ματς προπόνησης στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

“Φιλική” τριάρα στην Κόρινθο

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δε συνάντησε σοβαρή αντίσταση από την κατά δυο κατηγορίες κατώτερη Κόρινθο, την οποία φιλοδώρησε με τρία γκολ. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο 20′ ο Αραβίδης, αξιοποιώντας κόρνερ του Μπούζα. Στην επόμενη επίθεση οι “κυανέρυθροι” ζευγάρωσαν τα γκολ τους με δυνατό σουτ του Σάμαρη. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 78′ ο Κουλουχέρης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μενδρινού και κεφαλιά – πάσα του Σταυροθανασόπουλου.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε τους: Περιστερίδη (46′ Ανέστη), Λαμπρόπουλο, Κούρο, Κούρντι (67′ Ντούνη), Καλαϊτζίδη (46′ Γιαννούλη), Ανδράλα (75′ Κουλουχέρη), Μπούζα (33′ Σπυρόπουλο), Σάμαρη (75΄Πούρνο), Δρόσο (67′ Μενδρινό), Σμυρλή (46′ Βλάχο), Αραβίδη (70′ Σταυροθανασόπουλο).

Εξετάσεις ο Φανούρης

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης μετέβη το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον γιατρό του Πανιωνίου Χρήστο Δάρα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη γάμπα. Ο δε Ρόβας επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ