Φιλικό με Πολωνία η Εθνική

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει η Εθνική ομάδα φιλικό με την Πολωνία στις 16 Ιουνίου στο Γκντανσκ, ενώ θα εκπαιδεύει, θα πιστοποιεί και θα ελέγχει η ίδια τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ.

Φιλικό με Πολωνία η Εθνική
INTIME SPORTS

Τέσσερις αποφάσεις πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ στην τελευταία του συνεδρίαση. Κατ' αρχάς, ενέκρινε το αίτημα της Super League όπως εκπαιδεύει, πιστοποιεί και ελέγχει η ίδια τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ στις 16 Ιουνίου η Εθνική Ανδρών θα δώσει φιλικό με την Πολωνία στο Γκντανσκ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/6/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επί της λεωφόρου Βικέλα.

-Ενέκρινε το αίτημα της Super League όπως εκπαιδεύει, πιστοποιεί και ελέγχει η ίδια τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

-Θα θέσει υπό την αιγίδα της, μετά από σχετικό αίτημα του ιδρύματος «Make a wish», τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ανδρών 2004 και ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο γήπεδο «Τούμπας» στις 13/5/2015 και τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

-Να διεξαχθεί στις 16/6/2015 στην πόλη Γκντανσκ φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Πολωνίας.

24MEDIA NETWORK