Φιλικό με την ομάδα Νέων ο Πανσερραϊκός
Την ευκαιρία να δείξει την αξία του θα έχει ο νεαρός επιθετικός Αντόνιο Κρασιμίροφ Μιχαΐλοφ, στο φιλικό της Πέμπτης (24/03) με την ομάδα Νέων.
Ο Βούλγαρος άσος, που τον Ιούνιο μένει ελεύθερος από την ΟΦΚ Σλίβεν, θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του
Πανσερραϊκού, αν φυσικά πείσει για το ταλέντο του.
Πανσερραϊκού, αν φυσικά πείσει για το ταλέντο του.
Την ίδια στιγμή, οι προπονήσεις συνεχίζονται με αρκετές απουσίες για τον Παύλο Δημητρίου.
Πλην του Άλβαρες που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, αφού πλέον δεν υπολογίζεται, εκτός βρίσκονται και οι διεθνείς Πάρκερ, Κέρλα και Βοσκόπουλος, ενώ με άδεια στις χώρες τους λείπουν οι Σίντζιτς και Μάρκοβιτς. Την ίδια ώρα εκτός προπονήσεων μένουν και οι Γεωργιάδης με τον Τριανταφύλλου, αφού ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση και ο δεύτερος από ενοχλήσεις στη μέση.
Όσον αφορά στον Ανάκογλου, που απουσίαζε τις τελευταίες μέρες έχοντας κληθεί στην εθνική Ελπίδων, ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και τέθηκε εκτός πλάνων. Ο χρόνος που θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις υπολογίζεται κοντά στη μία εβδομάδα.