Φιλικό "ξεμούδιασμα" με τους Νέους

Φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου περιελάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι επικράτησαν με 7-2.

Φιλικό "ξεμούδιασμα" με τους Νέους

Η ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο, ενώ στη συνέχεια δόθηκε το φιλικό με τη δεύτερη ομάδα, με τους Εντόι (35’, 44’) και Κοστόφσκι (50’, 65’) να βρίσκουν από δύο φορές δίχτυα. Τα υπόλοιπα γκολ για την ομάδα του Ματζουράκη τα πέτυχαν οι Μανούσος (5’), Σφακιανάκης (25’) και Σταθόγλου (55’). Για τους Νέους ο Πέσιτς είχε κάνει το 2-1 στο ημίωρο, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Ντεηλία στο 39’.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Αρβανίτης, Χριστοφής, Μπαρκαουάν, Κουνενάκης, Ταραλίδης, Πλιάγκας, Πυθαρούλης, Σφακιανάκης, Μανούσος, Εντόϊ.

Στο Β μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι Ξενοδόχωφ, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Βενέτης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ερέρα, Γκέρμπερ, Δημούτσος,Ταραλίδης. Κοστόφσκι.

ΝΕΟΙ ΟΦΗ: Κατσίβαλος, Φουντουλάκης, Λαγουδάκης, Ελευθεράκης, Κατσαμάς, Νικολάρας, Ρόμα, Δεληθωμαϊδης, Μπινιχάκης (30 Ντεηλία), Μανουσάκης, Πέσιτς.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι Γεωργίου, Δασκαλάκης, Σκουτέλης, Σφακιανάκης, Λιαπάκης, Ατσαλής, Σταυρακάκης, Γκουζιώτης, Σπυριδάκης, Σεντλίνσκι.

*** ΟΙ Ισά, Πόποβιτς, Σίμιτς, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK