Φιορεντίνα-Άρης 2-1

Στο πιο δυνατό φιλικό του τεστ ο Άρης ηττήθηκε από τη Φιορεντίνα με 2-1. Αποχώρησε με λυγμούς ο Γιαννιώτας ο οποίος στο 50ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμούς στο δεξί γόνατο.

Φιορεντίνα-Άρης 2-1

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Άρης είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και η επιθετική του ανάπτυξη έφερε το γκολ από τον Τριανταφυλλάκο (14'). Ο νεαρός φορ του Άρη με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Φιορεντίνα.

Ο Τριανταφυλλάκος μετά το 1-0 είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Ο Γιαννιώτας στο 27' έκανε ένα δύσκολο γυριστό σουτ με το Βιβιάνο να αποκρούει σε κόρνερ.

Η Φιορεντίνα όσο κυλούσε ο χρόνος ανέβαζε ρυθμό και στο 31' ισοφάρισε με τον Ρομούλο μετά από αδράνεια στο κέντρο άμυνας του Άρη. Η ιταλική ομάδα έκανε την ολική ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους με το γκολ του Λιάιτς ενώ το χειρότερο για τον Άρη ήταν η αποχώρηση του Γιαννιώτα από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στο γόνατο.

Οι κίτρινοι θα μπορούσαν πάντως να αποφύγουν την ήττα αλλά στο 77' το σουτ του Κανούλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Φιορεντίνα πάνω στη γραμμή.

Η σύνθεση του Άρη

Βελλίδης, Ασλανίδης (50' Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης (60' Κανούλας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος (75' Αντωνιάδης), Γκέσιος (46' Αγγελούδης), Παπαστεριανός (66' Τσουκάνης), Γιαννιώτας (55' Νταμαρλής), Ηρακλής (58' Σουνάς).

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK